Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Tickled Pink (DM0DM18312 - TIC)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Tickled Pink (DM0DM18312 - TIC)

Ontdek de Polo Tickled Pink van Tommy Hilfiger - een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Maak vandaag nog jouw unieke statement! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Charme van de Polo Tickled Pink

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort samensmelten tot een kledingstuk dat meer is dan alleen een toevoeging aan je garderobe. De Polo Tickled Pink van Tommy Hilfiger is niet zomaar een polo; het is een statement, een expressie van wie je bent en hoe je je voelt. In de dynamische wereld van herenmode staat deze polo symbool voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit, uitstraling en een vleugje speelsheid.

Een Verhaal van Kleur en Comfort

De kleur roze heeft lang genoeg in de schaduwen gestaan, maar met de Polo Tickled Pink krijgt het eindelijk de hoofdrol. Deze kleur vertegenwoordigt niet alleen een stijlvolle keuze maar ook een durf om buiten de gebaande paden te treden. Gecombineerd met het ongeëvenaarde comfort dat Tommy Hilfiger biedt, is deze polo meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring.

De Essentie van Kwaliteit

Elke draad van de Polo Tickled Pink spreekt boekdelen over de kwaliteit waar Tommy Hilfiger bekend om staat. Van de zorgvuldig geselecteerde stoffen tot de precisie in de afwerking, elk detail is doordacht om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van de drager maar deze ook te overtreffen. Dit is niet zomaar een toevoeging aan je T-shirts & polo's collectie; het is een upgrade.

Een Stijl die Spreekt

De Polo Tickled Pink is meer dan alleen een kledingstuk; het is een manier om jezelf uit te drukken zonder woorden. Het past naadloos in zowel een casual setting als een meer formele gelegenheid, waardoor het de perfecte keuze is voor elke man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt. Of je nu een dag op kantoor bent of een avond uit met vrienden, deze polo zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

Waarom Kiezen voor de Polo Tickled Pink?

Met een breed scala aan maten beschikbaar, van XS tot XXL, is er voor elke man een Polo Tickled Pink die als gegoten zit. De keuze voor deze polo is een keuze voor kwaliteit, stijl en comfort, allemaal verenigd in één kledingstuk. Het is een keuze voor het durven tonen van kleur in een wereld die vaak neigt naar het monochrome. Het is, kortom, een keuze die jou onderscheidt van de rest.

Maak Vandaag Nog Jouw Statement

De Polo Tickled Pink wacht op jou. Het is tijd om een statement te maken, om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Met Tommy Hilfiger kies je niet alleen voor een merk met een rijke geschiedenis in kwaliteit en stijl, maar ook voor een toekomst waarin jouw garderobe net zo dynamisch en expressief is als jijzelf. Wacht niet langer en voeg deze unieke polo vandaag nog toe aan je collectie.

Ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's en vind de perfecte aanvulling op jouw persoonlijke stijl. Laat de Polo Tickled Pink het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in jouw modeverhaal.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Tickled Pink (DM0DM18312 - TIC)

Polo Tickled Pink (DM0DM18312 - TIC)

€ 69,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen