Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Sun Kissed (MW0MW17771 - SOH)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Sun Kissed (MW0MW17771 - SOH)

Ontdek de zomerse stijl van Tommy Hilfiger met de Polo Sun Kissed. Luxe, comfort en kwaliteit in één. Bestel nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zon met de Polo Sun Kissed van Tommy Hilfiger

Duik in de wereld van ongeëvenaarde stijl en comfort met de nieuwste aanwinst in onze collectie: de Polo Sun Kissed van Tommy Hilfiger. Deze polo belichaamt niet alleen de frisheid van de zomer, maar ook de onberispelijke kwaliteit en het oog voor detail waar Tommy Hilfiger bekend om staat. Laat ons je meenemen op een reis waar mode en gevoel samenkomen, en ontdek waarom deze polo een must-have is voor elke garderobe.

Voel de Zomer

De Polo Sun Kissed is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een ervaring. Stel je voor: de warme zonnestralen die zachtjes je huid kussen terwijl je geniet van een perfecte zomerdag. Dat gevoel van lichtheid en vrijheid is precies wat deze polo uitstraalt. Met zijn levendige oranje kleur en de zachte, ademende stof, brengt de Polo Sun Kissed het zomergevoel direct naar je toe, ongeacht waar je bent of wat je doet.

Onberispelijke Stijl, Elke Dag

Tommy Hilfiger staat synoniem voor klassieke Amerikaanse coolheid, en deze polo is daar geen uitzondering op. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je moeiteloos kunt combineren met zowel een casual als een meer formele outfit. Of je nu een dag op kantoor hebt, een weekendje weg bent of een avondje uit gaat met vrienden, de Polo Sun Kissed past zich aan elke gelegenheid aan. Het is de perfecte keuze voor de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort.

Een Statement van Kwaliteit

Bij T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger, draait alles om kwaliteit. De Polo Sun Kissed is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen zorgen voor een luxueus gevoel op de huid, maar ook garant staan voor duurzaamheid. Dit betekent dat je niet alleen vandaag, maar nog vele zomers van je polo kunt genieten. Bovendien reflecteert de keuze voor duurzame materialen de toewijding van Tommy Hilfiger aan zowel mode als de planeet.

Maak Jouw Zomer Compleet

Waarom zou je wachten om de perfecte zomerlook te creëren? De Polo Sun Kissed is nu beschikbaar in maten S, M, L en XL, waardoor je gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Met zijn opvallende oranje kleur en het iconische Tommy Hilfiger-logo is deze polo een ware blikvanger die niet mag ontbreken in je zomergarderobe. Het is tijd om jezelf te trakteren op een stukje luxe en stijl. Laat de Polo Sun Kissed van Tommy Hilfiger je begeleiden door de zomer en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en comfort. Bezoek onze collectie vandaag nog en ontdek wat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Laat deze kans niet liggen om je stijl naar een hoger niveau te tillen en de zomer van je leven te hebben.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Sun Kissed (MW0MW17771 - SOH)

Polo Sun Kissed (MW0MW17771 - SOH)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen