Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Mint Gel (MW0MW17771 - LXZ)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Mint Gel (MW0MW17771 - LXZ)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Mint Gel van Tommy Hilfiger. Voel de onderscheidende kwaliteit en maak deel uit van de Tommy Hilfiger familie. Shop nu en maak het verschil in je dagelijkse uitstraling!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Mint Gel

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde stijl en kwaliteit met de nieuwste aanwinst in onze collectie: de Polo Mint Gel van Tommy Hilfiger. Dit kledingstuk is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van verfijning en een belichaming van de moderne man die weet wat hij wil. De Polo Mint Gel is meer dan alleen een kledingstuk; het is een ervaring die je uitnodigt om de wereld van Tommy Hilfiger te verkennen, waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

Voel de Onderscheidende Kwaliteit

Elke draad van de Polo Mint Gel spreekt van de toewijding en het vakmanschap dat Tommy Hilfiger in zijn creaties legt. De zachte, ademende stof omarmt je huid met een comfort dat de hele dag aanhoudt, terwijl de frisse, groene kleur een statement maakt van jouw gevoel voor stijl. Deze polo is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse man, die zowel casual als formeel wil kunnen zijn zonder concessies te doen aan comfort of kwaliteit.

Een Stijl die Spreekt

De Polo Mint Gel is niet alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man die zijn stijl naar een hoger niveau wil tillen. De subtiele details en de iconische Tommy Hilfiger branding voegen een extra laag van verfijning toe, waardoor deze polo een must-have is voor elke gelegenheid. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual look voor een dagje uit met vrienden of een meer geklede stijl voor een formele gebeurtenis, de Polo Mint Gel past zich moeiteloos aan jouw leven aan.

Verrijk je Garderobe met de Nieuwe Collectie

De Polo Mint Gel maakt deel uit van onze nieuwste collectie, waarin de grenzen van herenmode opnieuw worden gedefinieerd. Door te kiezen voor deze polo, kies je niet alleen voor een kledingstuk van hoge kwaliteit, maar ook voor een item dat perfect past binnen de trends van dit seizoen. Ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger en laat je inspireren door de veelzijdigheid en de rijke geschiedenis van het merk.

Maak Nu deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Mint Gel, kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar ook voor een levensstijl. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Sluit je aan bij de familie van tevreden klanten die hebben ontdekt wat het merk te bieden heeft. Laat deze kans niet liggen om een stuk van de Tommy Hilfiger magie in je garderobe te brengen.

Wacht niet langer en voeg de Polo Mint Gel vandaag nog toe aan je collectie. Beleef de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die alleen Tommy Hilfiger kan bieden. Ontdek de nieuwe definitie van herenmode en laat zien dat je een man bent van de wereld met een onberispelijk gevoel voor stijl. Shop nu en maak het verschil in je dagelijkse uitstraling!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Mint Gel (MW0MW17771 - LXZ)

Polo Mint Gel (MW0MW17771 - LXZ)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen