Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Light Pink (MW0MW17771 - TOG)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Light Pink (MW0MW17771 - TOG)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Polo Light Pink van Tommy Hilfiger. Verfijnd, comfortabel en een statement van klasse. Upgrade je garderobe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Polo Light Pink

Stel je een kledingstuk voor dat meer dan alleen stijl uitstraalt; een symbool van verfijning en een toonbeeld van de moderne man. De Polo Light Pink van Tommy Hilfiger belichaamt dit alles met zijn subtiele elegantie en ongeëvenaarde comfort. Dit is geen gewone polo; het is een statement van klasse die je garderobe naar een hoger niveau tilt.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

De zachte tint van roze gecombineerd met het iconische ontwerp van Tommy Hilfiger maakt van de Polo Light Pink een must-have voor elke man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als comfort. Het is een kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid; van een casual dag uit met vrienden tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst. De polo straalt een vertrouwen uit dat weinig andere kledingstukken kunnen evenaren.

Verrijk Je Garderobe met een Tijdloos Stuk

De Polo Light Pink past binnen een breed scala aan T-shirts & polo's maar onderscheidt zich door zijn unieke kleur en de kwaliteit die je van Tommy Hilfiger mag verwachten. Het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in je comfort. Met maten variërend van S tot 3XL is er een perfecte pasvorm voor elke man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt.

Een Symbool van Verfijning

In een wereld waar de eerste indruk telt, biedt de Polo Light Pink je de kans om een onuitwisbare indruk achter te laten. Het is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Kies voor de subtiele kracht van roze en laat zien dat je een man bent die durft te onderscheiden.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Light Pink van Tommy Hilfiger, word je deel van een exclusieve groep mannen die kwaliteit, stijl en duurzaamheid waarderen. Ontdek de volledige collectie van Tommy Hilfiger en laat je inspireren door de veelzijdigheid en de rijke geschiedenis van het merk. Elk kledingstuk vertelt een verhaal, en met de Polo Light Pink schrijf je het volgende hoofdstuk van jouw verhaal.

Wacht Niet Langer

De Polo Light Pink is meer dan een aanvulling op je garderobe; het is een investering in je toekomstige zelf. Een toekomst waarin stijl en comfort hand in hand gaan. Wacht niet langer en maak vandaag nog deel uit van de Tommy Hilfiger familie. Ontdek de nieuwe collectie en laat je meenemen op een reis van ongeëvenaarde stijl en kwaliteit. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Stap in de wereld van Tommy Hilfiger en ervaar zelf waarom de Polo Light Pink de perfecte keuze is voor de moderne man. Jouw reis naar een stijlvoller leven begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Light Pink (MW0MW17771 - TOG)

Polo Light Pink (MW0MW17771 - TOG)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen