Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Kingly Blue (MW0MW17771 - C1R)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Kingly Blue (MW0MW17771 - C1R)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Kingly Blue van Tommy Hilfiger. Een symbool van verfijnde casualheid en comfort ontmoet stijl. Een must-have in elke garderobe. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Kingly Blue

De zoektocht naar de perfecte herengarderobe eindigt niet bij het vinden van de juiste stukken; het gaat om het ontdekken van kleding die een verhaal vertelt, jouw persoonlijkheid weerspiegelt en een onuitwisbare indruk achterlaat. In de wereld van Tommy Hilfiger, een merk synoniem met tijdloze stijl en onberispelijke kwaliteit, vind je de Polo Kingly Blue - een kledingstuk dat meer is dan alleen een toevoeging aan je garderobe; het is een statement.

Een Symbool van Verfijnde Casualheid

De Polo Kingly Blue belichaamt de essentie van casual elegantie. Het is een kledingstuk dat spreekt van zorgeloze middagen op de jachtclub, van spontane bijeenkomsten met vrienden, en van die momenten waarop je er moeiteloos op je best uit wilt zien. Met zijn diepe, rijke blauwe kleur en de subtiele signatuur van Tommy Hilfiger, biedt deze polo een veelzijdigheid die zeldzaam is in de wereld van herenmode.

Comfort Ontmoet Stijl

Het is niet alleen de uitstraling die de Polo Kingly Blue onderscheidt; het is ook het ongeëvenaarde comfort. Gemaakt voor mannen die waarde hechten aan zowel stijl als gemak, past deze polo zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, de Polo Kingly Blue staat garant voor een stijlvolle uitstraling zonder in te leveren op comfort.

De Belichaming van Tommy Hilfiger's Erfgoed

Bij T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger is elk kledingstuk doordrenkt met het rijke erfgoed van het merk. De Polo Kingly Blue is geen uitzondering. Deze polo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een stukje geschiedenis, een symbool van de toewijding aan kwaliteit en stijl die Tommy Hilfiger al decennia lang definieert.

Een Must-have in Elke Garderobe

Met beschikbare maten variërend van S tot 3XL, is de Polo Kingly Blue ontworpen om elke man te kleden, ongeacht zijn stijl of lichaamstype. De keuze voor een kleur als blauw, die zowel veelzijdig als tijdloos is, maakt dit kledingstuk tot een essentiële toevoeging aan elke garderobe. Het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in de kwaliteit die je elke dag weer draagt.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De Polo Kingly Blue wacht op jou om ontdekt te worden. Dit is jouw kans om niet alleen een kledingstuk aan te schaffen, maar een deel van een groter verhaal - jouw verhaal. Bezoek Tommy Hilfiger op Nieuwnieuw.com en laat je meenemen op een reis door de wereld van premium herenmode. Jouw nieuwe favoriete polo, een symbool van klasse en comfort, wacht op je. Maak vandaag nog jouw stijlstatement met de Polo Kingly Blue.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Kingly Blue (MW0MW17771 - C1R)

Polo Kingly Blue (MW0MW17771 - C1R)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen