Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Kingly Blue (MW0MW17770 - C1R)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Kingly Blue (MW0MW17770 - C1R)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Kingly Blue van Tommy Hilfiger. Stijl, comfort en kwaliteit in één. Maak vandaag nog jouw stijlstatement! Bezoek Nieuwnieuw.com.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Kingly Blue

Stap in een wereld waar stijl en comfort samenkomen met de Polo Kingly Blue van Tommy Hilfiger. Dit kledingstuk is meer dan zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van klasse en verfijning die elke moderne man verdient. Laat ons je meenemen op een reis door de unieke aspecten van deze polo en ontdek waarom het de perfecte keuze is voor jou.

Een Symbool van Verfijning

De Polo Kingly Blue belichaamt de essentie van de moderne man: zelfverzekerd, stijlvol en altijd klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een formele gebeurtenis, deze polo past naadloos in elke setting. De rijke blauwe kleur weerspiegelt een diepe zee van mogelijkheden, terwijl de subtiele details en het vakmanschap van Tommy Hilfiger spreken van een ongeëvenaarde kwaliteit.

Comfort Ontmoet Stijl

Het is niet alleen de uitstraling die de Polo Kingly Blue tot een must-have maakt; het is ook het ongekende comfort. Zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse man, biedt deze polo een pasvorm die zowel flatterend als comfortabel is. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, is er een perfecte match voor iedereen. De keuze van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat je je de hele dag fris en zelfverzekerd voelt, ongeacht de weersomstandigheden.

De Kracht van Veelzijdigheid

Wat de Polo Kingly Blue echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Gecombineerd met een jeans creëer je een casual look die nooit uit de mode raakt, terwijl het combineren met een nette broek een meer geklede uitstraling geeft. Deze polo is een eerbetoon aan de veelzijdigheid van de moderne man en past zich moeiteloos aan elke stijl aan. Ontdek de uitgebreide collectie T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger en laat je inspireren door de nieuwste trends.

Een Investering in Kwaliteit

Kiezen voor de Polo Kingly Blue is kiezen voor duurzaamheid. Elk kledingstuk van Tommy Hilfiger staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je verzekerd bent van een product dat seizoen na seizoen meegaat. Investeren in deze polo betekent investeren in een tijdloos stuk dat een vaste waarde zal worden in je garderobe.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om de Polo Kingly Blue aan jouw collectie toe te voegen. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die alleen Tommy Hilfiger kan bieden. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een stijlstatement te maken dat jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek een wereld van herenmode die ontworpen is met jou in gedachten. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Kingly Blue (MW0MW17770 - C1R)

Polo Kingly Blue (MW0MW17770 - C1R)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen