Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Faded Olive (MW0MW17771 - L9F)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Faded Olive (MW0MW17771 - L9F)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Faded Olive van Tommy Hilfiger. Een belichaming van casual elegantie en veelzijdigheid. Verrijk je stijl vandaag nog bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Faded Olive

In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze stijl: Tommy Hilfiger. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren '80, heeft dit iconische merk zich ontpopt als een bastion van klassieke Amerikaanse coolheid, herkenbaar aan zijn verfijnde casualwear die geen enkele modebewuste man mag missen. Onder deze collectie bevindt zich een stuk dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt: de Polo Faded Olive.

De Essentie van Casual Elegance

De Polo Faded Olive is niet zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van casual elegantie die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Deze polo, gekenmerkt door zijn subtiele, groene tint, biedt een frisse kijk op de traditionele polo en is een must-have voor de moderne man. Het is de perfecte keuze voor diegenen die waarde hechten aan zowel comfort als stijl in hun dagelijkse garderobe.

Een Symbool van Veelzijdigheid

Wat de Polo Faded Olive werkelijk onderscheidt, is zijn ongekende veelzijdigheid. Of je nu een informele lunch hebt met vrienden of een belangrijke vergadering op kantoor, deze polo past naadloos in elke setting. Gecombineerd met een jeans voor een relaxte look of met een chino voor een meer geklede uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze veelzijdigheid maakt het een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man.

De Kwaliteit van Tommy Hilfiger

Bij het kiezen van een polo is de kwaliteit net zo belangrijk als het ontwerp, en hier stelt Tommy Hilfiger nooit teleur. De Polo Faded Olive is vervaardigd met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel comfort als duurzaamheid garanderen. Dit is een kledingstuk dat, net als een goede wijn, alleen maar beter wordt met de tijd.

Versterk Je Persoonlijke Stijl

Het toevoegen van de Polo Faded Olive aan je garderobe is meer dan een aankoop; het is een investering in je persoonlijke stijl. Deze polo biedt een perfect evenwicht tussen casual en formeel, waardoor je er altijd op je best uitziet, ongeacht de gelegenheid. Met zijn subtiele charme en verfijnde uitstraling, zal het ongetwijfeld snel een van je favoriete kledingstukken worden.

Ontdek de Collectie Vandaag Nog

Wacht niet langer om de Polo Faded Olive en de rest van de Tommy Hilfiger T-shirts & polo's collectie te ontdekken bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Met een breed assortiment aan maten, van S tot 3XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om je garderobe te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als modieus is. Beleef het zelf en ontdek hoe de Polo Faded Olive je dagelijkse stijl kan transformeren. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en maak je klaar om de wereld te veroveren met een ongekende klasse en verfijning.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Faded Olive (MW0MW17771 - L9F)

Polo Faded Olive (MW0MW17771 - L9F)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen