Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Polo Faded Olive (MW0MW17770 - L9F)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Faded Olive (MW0MW17770 - L9F)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Faded Olive van Tommy Hilfiger. Stijl, comfort en kwaliteit in één. Voeg dit statement van klasse toe aan je garderobe. Bezoek nu nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Faded Olive

Stap in een wereld waar stijl en comfort samensmelten tot een kledingstuk dat meer is dan alleen een toevoeging aan je garderobe. De Polo Faded Olive van Tommy Hilfiger belichaamt een levensstijl die de moderne man niet alleen kleedt, maar ook definieert. Dit is geen gewone polo; het is een statement van klasse, een symbool van goede smaak en een belofte van kwaliteit die je bij elke gelegenheid kunt dragen.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Van het moment dat je de Polo Faded Olive aantrekt, voel je het verschil. De zachte, ademende stof omhult je huid met een comfort dat de hele dag aanhoudt, terwijl de kenmerkende groene kleur een frisse en levendige uitstraling geeft. Deze polo, behorend tot de exclusieve collectie van T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger, is ontworpen met oog voor detail en een ongeëvenaarde liefde voor kwaliteit.

De Perfecte Match voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual weekend voor de boeg hebt, een belangrijke zakelijke bijeenkomst of een avondje uit met vrienden, de Polo Faded Olive past zich moeiteloos aan elke setting aan. De subtiele elegantie en de veelzijdige groene kleur maken het gemakkelijk om te combineren met je favoriete jeans, chino's of shorts. Met maten variërend van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort.

Een Erfstuk van Tommy Hilfiger

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger, vertegenwoordigt de Polo Faded Olive niet alleen de tijdloze aantrekkingskracht van het merk, maar ook zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Elk kledingstuk is een belofte van kwaliteit, ontworpen om generaties lang mee te gaan en nooit uit de mode te raken. Dit is jouw kans om niet alleen een kledingstuk te bezitten, maar ook een stukje van de rijke geschiedenis en het erfgoed van Tommy Hilfiger.

Maak Nu Deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Wacht niet langer om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die weten wat ze willen en niet bang zijn om dit te laten zien. De Polo Faded Olive is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in je toekomst. Laat deze kans niet voorbijgaan om je garderobe te verrijken met een polo die spreekt van kwaliteit, stijl en een ongeëvenaarde liefde voor het leven.

Bezoek nieuwnieuw.com nu en ontdek wat het betekent om je op je best te voelen, elke dag weer. Laat de Polo Faded Olive van Tommy Hilfiger de volgende toevoeging zijn aan jouw garderobe en ervaar de perfecte balans tussen stijl en comfort. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Faded Olive (MW0MW17770 - L9F)

Polo Faded Olive (MW0MW17770 - L9F)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen