Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Faded Indigo (MW0MW17771 - C9T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Faded Indigo (MW0MW17771 - C9T)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Faded Indigo van Tommy Hilfiger. Een symbool van verfijnde casualheid met perfecte details en een veelzijdige aanvulling op elke garderobe. Maak deel uit van de Tommy Hilfiger familie en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Faded Indigo

In een wereld waar mode vluchtig is en trends komen en gaan, staat er één merk als een baken van tijdloze stijl en kwaliteit: Tommy Hilfiger. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1985, heeft dit iconische merk zichzelf herhaaldelijk bewezen als een pilaar van de herenmode. En in hun nieuwste collectie, vind je een stuk dat zowel de essentie van klassieke Amerikaanse coolheid belichaamt als een frisse blik werpt op casual elegantie: de Polo Faded Indigo.

Een Symbool van Verfijnde Casualheid

De Polo Faded Indigo is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitdrukking van een levensstijl. Een leven dat gekenmerkt wordt door een ongedwongen elegantie en een zelfverzekerde uitstraling. Dit is een polo die spreekt tot de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl, maar die ook het belang inziet van comfort en functionaliteit in zijn dagelijks leven. De zachte, indigoblauwe kleur van de polo straalt een serene rust uit, terwijl het subtiele verloop in de stof een gevoel van diepte en interesse toevoegt. Het is een kleur die zowel veelzijdig als uniek is, makkelijk te combineren met andere items uit je garderobe, van een klassieke chino tot je favoriete jeans.

De Kracht van Details

Bij Tommy Hilfiger weten ze dat de kracht in de details ligt. De Polo Faded Indigo is hier geen uitzondering op. Met zijn perfecte pasvorm, die zowel flatterend als comfortabel is, tot de kenmerkende afwerkingen zoals de verfijnde kraag en de subtiele branding, elk aspect van deze polo is zorgvuldig overwogen om een stuk van uitzonderlijke kwaliteit te creëren. Dit is een polo die ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan, zowel in stijl als in kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat hij keer op keer weer uit je kast komt, altijd klaar om je look die extra dimensie te geven.

De Perfecte Aanvulling op Elke Garderobe

De Polo Faded Indigo is een veelzijdig stuk dat zich thuis voelt in elke garderobe. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een casual weekenduitje of een avond uit met vrienden, deze polo past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Het is de perfecte combinatie van casual en gekleed, waardoor je er altijd op je best uitziet, zonder dat je comfort hoeft op te offeren.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Faded Indigo, kies je niet alleen voor een stuk van uitzonderlijke kwaliteit en stijl, je wordt ook deel van een grotere gemeenschap. Een gemeenschap die de waarden van Tommy Hilfiger deelt: een liefde voor innovatie, een passie voor design en een toewijding aan duurzaamheid.

Ontdek het Zelf

Wacht niet langer om de Polo Faded Indigo aan je garderobe toe te voegen. Bezoek Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek een wereld van topmerken, waaronder de nieuwste collecties van T-shirts & polo's. Laat je inspireren door de nieuwste trends en geef je garderobe een frisse update met de Polo Faded Indigo. Ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die alleen Tommy Hilfiger kan bieden. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Faded Indigo (MW0MW17771 - C9T)

Polo Faded Indigo (MW0MW17771 - C9T)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen