Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Faded Indigo (MW0MW17770 - C9T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Faded Indigo (MW0MW17770 - C9T)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Faded Indigo van Tommy Hilfiger. Een symbool van verfijnde elegantie en casual chic. Investeer in kwaliteit en maak deel uit van de nieuwe collectie. Waarom wachten? Shop nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Faded Indigo

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van je persoonlijkheid, een weerspiegeling van je innerlijke zelf. In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor zowel tijdloze klasse als hedendaagse flair: Tommy Hilfiger. Met de Polo Faded Indigo (MW0MW17770 - C9T) introduceert Tommy Hilfiger een kledingstuk dat meer is dan een eenvoudige toevoeging aan je garderobe; het is een statement van ongeëvenaarde kwaliteit en stijl.

Een Symbool van Verfijnde Elegantie

De Polo Faded Indigo is niet zomaar een kledingstuk. Het is een belichaming van verfijnde elegantie die elke man kan waarderen. De zorgvuldig gekozen kleur blauw weerspiegelt de serene kalmte van de oceaan bij zonsondergang, terwijl de zachte stoffen en de perfecte pasvorm een gevoel van comfort en zelfverzekerdheid uitstralen. Wanneer je deze polo draagt, draag je een stukje van de rijke erfgoed dat Tommy Hilfiger kenmerkt.

De Essentie van Casual Chic

In de collectie T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger vind je de perfecte balans tussen casual en chic. De Polo Faded Indigo staat symbool voor deze balans. Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een meer formele gelegenheid, deze polo past zich moeiteloos aan elke situatie aan. Het is de veelzijdigheid die de moderne man nodig heeft in zijn dynamische leven.

Een Investering in Kwaliteit

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, en de Polo Faded Indigo is hier geen uitzondering op. Vervaardigd met alleen de beste materialen en aandacht voor detail, biedt deze polo een duurzaamheid die seizoen na seizoen meegaat. Het is een investering die niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je uitstraling naar een hoger niveau tilt.

Maak deel uit van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger, vertegenwoordigt de Polo Faded Indigo het beste van wat hedendaagse herenmode te bieden heeft. Van de kleur en het ontwerp tot de pasvorm en het comfort, elk aspect van deze polo is zorgvuldig overwogen om aan de hoogste standaarden te voldoen. Het is tijd om jezelf te trakteren op een stukje luxe dat niet alleen indruk maakt, maar ook inspireert.

Waarom Wachten?

Het moment om je stijl te verheffen en een statement te maken met de Polo Faded Indigo is nu. Laat deze kans niet voorbijgaan om een kledingstuk te bezitten dat zowel tijdloos als modieus is. Bezoek Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek wat het betekent om te kleden met vertrouwen en klasse. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Faded Indigo (MW0MW17770 - C9T)

Polo Faded Indigo (MW0MW17770 - C9T)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen