Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Desert Sky / White (MW0MW34756 - 0GZ)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Desert Sky / White (MW0MW34756 - 0GZ)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger Polo's. Maak nu de keuze voor stijl, comfort en kwaliteit. Laat de Polo Desert Sky / White je begeleiden op elk avontuur dat voor je ligt.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger Polo's

Stap binnen in de wereld van Tommy Hilfiger, waar traditie en moderniteit samenkomen in elk kledingstuk. De Polo Desert Sky / White (MW0MW34756 - 0GZ) is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl, een belofte van kwaliteit en een toonbeeld van de onberispelijke smaak die kenmerkend is voor de moderne man. Laat ons je meenemen op een reis door de unieke wereld van deze bijzondere polo, een essentieel onderdeel van de T-shirts & polo's collectie van Tommy Hilfiger.

De Essentie van Stijl

De Polo Desert Sky / White weerspiegelt de kernwaarden van Tommy Hilfiger: klassiek Amerikaans, met een verfrissende twist. Het ontwerp is geïnspireerd op de eindeloze blauwe luchten boven de woestijn, vermengd met de zuiverheid en eenvoud van wit. Deze polo vertegenwoordigt een levensstijl die zowel relaxed als verfijnd is, perfect voor de man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl.

Unieke Verkooppunten

Wat maakt de Polo Desert Sky / White zo bijzonder? Het zit hem in de details: de zorgvuldig gekozen kleuren, de perfecte pasvorm die comfort en stijl biedt voor elke lichaamsvorm, en de veelzijdigheid die het mogelijk maakt deze polo te dragen bij een breed scala aan gelegenheden. Van een casual dag op kantoor tot een ontspannen weekenduitje, deze polo is je trouwe metgezel.

Een Wereld van Mogelijkheden

De Polo Desert Sky / White is meer dan alleen een kledingstuk; het is een toegangspoort tot een wereld van mogelijkheden. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL en in een spectrum van kleuren waaronder Wit, Multicolor en Navy, is er een perfecte match voor elke man en elke gelegenheid. De categorie T-shirts & Polo's van Tommy Hilfiger biedt een ongeëvenaarde selectie die elke garderobe verrijkt.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Desert Sky / White, kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar ook voor een erfgoed. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Elke polo is een belofte van het merk aan jou: een belofte van uitmuntendheid.

Waarom Wachten?

De Polo Desert Sky / White is nu beschikbaar op Nieuwnieuw.com Herenmode. Dit is jouw kans om niet alleen een stijlstatement te maken, maar ook deel uit te maken van een exclusieve gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger. Laat je inspireren door de veelzijdigheid, de kwaliteit en de tijdloze elegantie die elke Tommy Hilfiger polo te bieden heeft. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Maak nu de keuze voor stijl, comfort en kwaliteit. Ontdek de collectie van Tommy Hilfiger en laat de Polo Desert Sky / White je begeleiden op elk avontuur dat voor je ligt. Jouw reis naar de perfecte stijl begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Desert Sky / White (MW0MW34756 - 0GZ)

Polo Desert Sky / White (MW0MW34756 - 0GZ)

€ 99,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen