Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Classic Khaki (MW0MW17771 - RBL)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Classic Khaki (MW0MW17771 - RBL)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Classic Khaki van Tommy Hilfiger. Een must-have voor elke man. Kwaliteit, stijl en veelzijdigheid in één. Koop nu en ervaar de perfectie.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Classic Khaki

Stel je voor: een kledingstuk dat zowel de essentie van comfort als de verfijning van klassieke mode belichaamt. Dit is geen fantasie, maar realiteit met de Polo Classic Khaki van Tommy Hilfiger. Een item dat niet alleen een aanvulling is op je garderobe, maar ook een verlengstuk van je persoonlijkheid. In de wereld van herenmode staat Tommy Hilfiger synoniem voor tijdloze stijl en kwaliteit, en deze polo is daar het levende bewijs van.

De Essentie van Stijl en Comfort

De Polo Classic Khaki is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement. Het vertegenwoordigt een levensstijl waarin elegantie en gemak hand in hand gaan. Met zijn subtiele bruine kleur en de perfecte pasvorm is deze polo een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid. Van een casual dag in de stad tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst, de Polo Classic Khaki past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Een Ode aan Kwaliteit

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, en dat is bij de Polo Classic Khaki niet anders. Elke vezel van dit kledingstuk spreekt van vakmanschap en aandacht voor detail. Het is niet alleen de stof die indruk maakt, maar ook de duurzaamheid en hoe goed het zijn vorm en kleur behoudt, zelfs na meerdere wasbeurten. Dit is een polo die met je meegroeit en deel uitmaakt van je vele levensverhalen.

Een Symbool van Veelzijdigheid

De ware schoonheid van de Polo Classic Khaki ligt in zijn veelzijdigheid. Het is een kameleon onder de kledingstukken, in staat om zich aan te passen aan zowel je stemming als de gelegenheid. Gecombineerd met een jeans creëert het een ontspannen, maar stijlvolle look. Draag het onder een blazer, en je bent klaar voor elke zakelijke afspraak. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat maakt deze polo tot een onmisbaar item in de garderobe van elke man.

Voeg Een Stukje Tommy Hilfiger Toe Aan Je Garderobe

De Polo Classic Khaki is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Het vertegenwoordigt een keuze voor kwaliteit, stijl en veelzijdigheid. Met categorieën variërend van T-shirts & polo's tot de nieuwste collecties, biedt Tommy Hilfiger een breed scala aan opties voor de moderne man. De Polo Classic Khaki is een perfecte vertegenwoordiger van deze filosofie, een item dat je niet alleen draagt, maar beleeft.

Wacht niet langer om deze tijdloze klassieker aan je garderobe toe te voegen. Laat de Polo Classic Khaki van Tommy Hilfiger je begeleiden op je reis door het leven, waarbij stijl en comfort je trouwe metgezellen zijn. Ontdek nu de volledige collectie en ervaar de perfectie van Tommy Hilfiger. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Classic Khaki (MW0MW17771 - RBL)

Polo Classic Khaki (MW0MW17771 - RBL)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen