Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Calico (MW0MW17771 - AEF)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Calico (MW0MW17771 - AEF)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Calico van Tommy Hilfiger. Een statement van klasse en kwaliteit die elke man in zijn garderobe zou moeten hebben. Bezoek Nieuwnieuw.com en verrijk je garderobe vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Calico

Stel je een kledingstuk voor dat de perfecte balans biedt tussen casual comfort en onberispelijke stijl. Een item dat met zijn subtiele elegantie en veelzijdigheid de essentie van moderne mannelijkheid vangt. Dat is precies wat de Polo Calico van Tommy Hilfiger belichaamt. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van klasse en kwaliteit die elke man in zijn garderobe zou moeten hebben.

De Essentie van Stijl en Comfort

De Polo Calico is het toonbeeld van hoe een eenvoudig ontwerp tot grote hoogten kan stijgen. De keuze voor een beige kleur onderstreept een gevoel van verfijning en veelzijdigheid, waardoor deze polo moeiteloos te combineren is met elke outfit. Of het nu gaat om een casual dag uit of een meer formele gelegenheid, deze polo past zich naadloos aan elke setting aan. De zorgvuldig geselecteerde Europese maten - variërend van S tot 3XL - garanderen dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden, waardoor comfort en stijl hand in hand gaan.

Een Symbool van Kwaliteit

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en aandacht voor detail, en de Polo Calico is hier geen uitzondering op. Elk aspect van deze polo, van het materiaal tot de afwerking, straalt vakmanschap uit. Het dragen van dit stuk is niet alleen een uiting van goede smaak, maar ook een erkenning van het belang van kwaliteit in ons dagelijks leven.

De Kracht van Veelzijdigheid

In de wereld van herenmode is veelzijdigheid koning. De Polo Calico, te vinden in de categorieën T-shirts & polo's, nieuwe collectie, en natuurlijk onder het vaandel van Tommy Hilfiger, is het ultieme voorbeeld van een kledingstuk dat zich aanpast aan de drager en niet andersom. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual look met jeans of een geklede stijl met een blazer, deze polo verheft elke outfit.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Calico van Tommy Hilfiger, kies je niet alleen voor een stijlvol kledingstuk, maar word je ook onderdeel van een rijke traditie van kwaliteit en innovatie in de mode. Tommy Hilfiger is meer dan een merk; het is een levensstijl die staat voor positiviteit, duurzaamheid en inclusiviteit. Draag deze polo met trots, wetende dat je deel uitmaakt van een beweging die streeft naar een betere wereld door middel van mode.

Verrijk je Garderobe Vandaag Nog

De Polo Calico is meer dan slechts een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf. Het vertegenwoordigt een keuze voor kwaliteit, stijl en veelzijdigheid. Mis deze kans niet om je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek de volledige collectie van Tommy Hilfiger. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van iets bijzonders. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Calico (MW0MW17771 - AEF)

Polo Calico (MW0MW17771 - AEF)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen