Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Blue Spell (MW0MW17770 - C30)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Blue Spell (MW0MW17770 - C30)

Ontdek de tijdloze klasse van Polo Blue Spell. Een ervaring van luxe en klasse, perfect voor elke gelegenheid. Verrijk je garderobe nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Polo Blue Spell

In een wereld waar mode en comfort samensmelten, introduceert Tommy Hilfiger een stuk dat niet alleen een statement maakt maar ook de essentie van stijlvolle eenvoud belichaamt. De Polo Blue Spell is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een ervaring, een gevoel van luxe en klasse dat je bij elke draagbeurt omarmt.

Een Symbool van Verfijning

De Polo Blue Spell, met zijn rijke, diepblauwe kleur, vertegenwoordigt een nieuwe definitie van casual chic. Het is een kledingstuk dat spreekt tot de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl, maar ook comfort niet uit het oog verliest. Deze polo is een toonbeeld van de expertise en het vakmanschap waar Tommy Hilfiger om bekend staat, een merk dat al jarenlang de herenmode domineert met zijn tijdloze ontwerpen.

De Essentie van Veelzijdigheid

Wat de Polo Blue Spell zo bijzonder maakt, is zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid. Of je nu een informele lunch hebt met vrienden of een meer formele gelegenheid bijwoont, deze polo past naadloos in elke setting. Het is de perfecte balans tussen casual en gekleed, waardoor je met gemak van de ene naar de andere gelegenheid kunt overstappen zonder aan stijl in te boeten.

Een Ervaring van Comfort

Bij het ontwerpen van de Polo Blue Spell heeft Tommy Hilfiger niet alleen gedacht aan hoe het eruitziet, maar ook aan hoe het voelt. De keuze voor premium materialen zorgt ervoor dat deze polo niet alleen ademend en licht is, maar ook uiterst comfortabel om te dragen. Dit is een kledingstuk dat je lichaam omarmt zonder te beknellen, een zeldzame combinatie van stijl en comfort die je de hele dag door laat genieten.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Blue Spell, kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar ook voor een levensstijl. Je wordt deel van een exclusieve groep mannen die begrijpen dat ware stijl niet luid hoeft te zijn. Het is een subtiele hint naar een wereld van verfijning en klasse, een signaal dat je waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek Nu Jouw Perfecte Stijl

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de Polo Blue Spell. Bezoek T-shirts & polo's op Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van topmerken die klaarstaan om jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van de Tommy Hilfiger familie en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van de Polo Blue Spell. Jouw nieuwe outfit wacht op je, klaar om elke gelegenheid met vertrouwen en klasse tegemoet te treden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Blue Spell (MW0MW17770 - C30)

Polo Blue Spell (MW0MW17770 - C30)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen