Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Army Green (MW0MW17771 - RBN)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Army Green (MW0MW17771 - RBN)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Army Green van Tommy Hilfiger. Een symbool van verfijnde mannelijkheid en kwaliteit. Upgrade je garderobe nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Army Green

Stel je een kledingstuk voor dat niet alleen de essentie van comfort en stijl belichaamt, maar ook een verhaal vertelt van erfgoed en innovatie. Dit is precies wat de Polo Army Green van Tommy Hilfiger doet. Het is meer dan zomaar een item in je garderobe; het is een statement van klasse, een symbool van verfijnde mannelijkheid die zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid.

Een Symbool van Verfijnde Mannelijkheid

De Polo Army Green is niet zomaar een kledingstuk. Het is een uitdrukking van een levensstijl, een keuze voor kwaliteit en een ode aan de man die weet wat hij wil. De kleur groen staat niet alleen voor balans en harmonie, maar ook voor een verbondenheid met de natuur en een avontuurlijke geest. Deze polo, beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, is ontworpen om elke man te kleden die waarde hecht aan comfort zonder in te boeten aan stijl.

De Kracht van Kwaliteit en Comfort

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail, en de Polo Army Green is hier geen uitzondering op. Gemaakt van premium materialen, biedt deze polo een ongekend comfort en duurzaamheid, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel een casual dag uit als een formele gelegenheid. De subtiele branding en de verfijnde afwerking weerspiegelen de kenmerkende stijl van Tommy Hilfiger's T-shirts & polo's, waardoor elke drager zich onderscheidt van de menigte.

Een Ode aan Veelzijdigheid

Wat de Polo Army Green echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden, of een weekendtrip plant, deze polo past naadloos in elke setting. Gecombineerd met een jeans voor een relaxte look of met een chino voor een meer geklede uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze polo is een must-have in de garderobe van elke moderne man die waarde hecht aan een mix van klassieke stijl en hedendaags comfort.

Maak deel uit van de Tommy Hilfiger Familie

Door te kiezen voor de Polo Army Green, kies je niet alleen voor een kledingstuk van hoge kwaliteit, maar word je ook deel van de rijke geschiedenis en het erfgoed van Tommy Hilfiger. Een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan innovatie, duurzaamheid en stijl. Laat je inspireren door de nieuwe collectie en ontdek hoe de Polo Army Green jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen.

Ontdek Nu Jouw Perfecte Polo

Wacht niet langer en geef je garderobe de upgrade die het verdient met de Polo Army Green van Tommy Hilfiger. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek een wereld van exclusieve herenmode die gemaakt is voor de moderne man. Met een uitgebreid assortiment aan topmerken en de nieuwste collecties, vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor een complete outfit. Laat deze kans niet liggen en maak vandaag nog jouw stijlstatement.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Army Green (MW0MW17771 - RBN)

Polo Army Green (MW0MW17771 - RBN)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen