Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Polo Army Green (MW0MW17770 - RBN)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Army Green (MW0MW17770 - RBN)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Army Green. Voel de luxe, leef de legende. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en verbind je met de elite. Ontdek nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Army Green

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde stijl en kwaliteit met de Polo Army Green, een kledingstuk dat meer dan alleen comfort biedt. Dit is een verhaal van traditie, innovatie en een onmiskenbaar gevoel van klasse dat elke man verdient te ervaren. In samenwerking met Tommy Hilfiger, brengt Nieuwnieuw.com Herenmode u een stukje van de elite mode direct in uw garderobe.

Voel de Luxe, Leef de Legende

De Polo Army Green is niet zomaar een kledingstuk; het is een toegangspoort tot een wereld waar kwaliteit en stijl samenkomen. Gedragen door heren die waarde hechten aan een verfijnde uitstraling, belichaamt deze polo de kernwaarden van het Tommy Hilfiger merk. De subtiele groene kleur weerspiegelt een verbinding met de natuur en straalt een rustige, maar krachtige energie uit. Het is een kleur die veelzijdigheid toont en zich moeiteloos aanpast aan zowel casual als formele gelegenheden.

De Kunst van het Kleden

In de wereld van vandaag is het essentieel om een persoonlijke stijl te hebben die spreekt zonder woorden. De Polo Army Green is meer dan een kledingstuk; het is een verklaring van zelfvertrouwen en verfijning. Met zijn perfecte pasvorm en de onberispelijke afwerking, biedt het een comfortabele ervaring zonder in te boeten aan stijl. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, verzekert het dat elke man de perfecte match kan vinden.

Een Symbool van Duurzaamheid en Innovatie

Elke Polo Army Green is vervaardigd met aandacht voor detail en respect voor het milieu. Tommy Hilfiger zet zich in voor duurzaamheid, en dit kledingstuk is geen uitzondering. Het draagt bij aan een groenere planeet terwijl het een ongeëvenaarde stijl biedt. Het is een keuze die niet alleen goed voelt, maar ook goed doet.

Verbind Je met de Elite

Door te kiezen voor de Polo Army Green, kies je voor een levensstijl. Je voegt je bij een groep mannen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en een tijdloze stijl. Het is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's en vind de perfecte aanvulling op je garderobe.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De Polo Army Green is nu beschikbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Wacht niet langer om deel uit te maken van de Tommy Hilfiger familie en ervaar de perfectie die elke man verdient. Met een exclusieve collectie die de essentie van mannelijke elegantie vangt, is dit het moment om je stijl naar een hoger niveau te tillen. Ontdek nu en laat de wereld zien wie je bent.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Army Green (MW0MW17770 - RBN)

Polo Army Green (MW0MW17770 - RBN)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen