Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tommy Hilfiger Linnen Overhemd Beige / Optic White (MW0MW34646 - 0AA)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Linnen Overhemd Beige / Optic White (MW0MW34646 - 0AA)

Ontdek de tijdloze klasse van het Linnen Overhemd Beige / Optic White van Tommy Hilfiger. Voeg dit statement van verfijning en moderne elegantie toe aan uw garderobe. Maak uw stijl compleet en schitter met comfort en elegantie. Bezoek Nieuwnieuw.com Heren

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Linnen Overhemd Beige / Optic White

De zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier. In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl: Tommy Hilfiger. Het Linnen Overhemd Beige / Optic White (MW0MW34646 - 0AA) is meer dan een kledingstuk; het is een statement van verfijning en een belichaming van moderne elegantie. Dit overhemd, behorend tot de nieuwe collectie, is een essentieel onderdeel voor elke man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.

Een Symbool van Verfijning

In een wereld waar de eerste indruk telt, biedt het Linnen Overhemd Beige / Optic White de perfecte balans tussen casual en formeel. De subtiele kleurencombinatie van wit en beige straalt een natuurlijke elegantie uit, waardoor dit overhemd geschikt is voor zowel een dag op kantoor als een avond uit. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een verlengstuk van de persoonlijkheid van de moderne man, die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Comfort Ontmoet Stijl

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn toewijding aan comfort, zonder in te leveren op stijl. Het Linnen Overhemd Beige / Optic White is vervaardigd uit hoogwaardig linnen, wat zorgt voor een ademend vermogen dat ongeëvenaard is. Dit maakt het overhemd ideaal voor de warmere maanden, waarin comfort net zo belangrijk is als uitstraling. Beschikbaar in Europese maten S tot XXL, biedt dit overhemd een perfecte pasvorm voor elke man.

Veelzijdigheid in uw Garderobe

De ware schoonheid van het Linnen Overhemd Beige / Optic White ligt in zijn veelzijdigheid. Het past moeiteloos bij elke outfit, of u nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede stijl met een nette broek. Het is een onmisbaar item in de garderobe van elke man die flexibiliteit en stijl hoog in het vaandel draagt. Binnen de categorieën Overhemden, Lange mouw overhemden, en Linnen overhemden, onderscheidt dit overhemd zich als een ware kameleon.

Maak de Look Compleet

De kracht van een outfit ligt in de details. Het Linnen Overhemd Beige / Optic White laat zich perfect combineren met andere items uit de Tommy Hilfiger collectie. Of u nu op zoek bent naar een complete outfit voor een speciale gelegenheid of een veelzijdig kledingstuk voor dagelijks gebruik, dit overhemd vormt de perfecte basis.

Uw Tijd om te Schitteren

Wacht niet langer en voeg dit tijdloze overhemd toe aan uw garderobe. Laat het Linnen Overhemd Beige / Optic White van Tommy Hilfiger uw stijl naar een hoger niveau tillen. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en klasse die dit overhemd te bieden heeft. Maak een statement met uw stijl en ervaar de perfecte combinatie van comfort en elegantie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Linnen Overhemd Beige / Optic White (MW0MW34646 - 0AA)

Linnen Overhemd Beige / Optic White (MW0MW34646 - 0AA)

€ 109,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen