Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Korte broek Faded Olive (MW0MW23563 - L9F)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Korte broek Faded Olive (MW0MW23563 - L9F)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger korte broeken. Stijl, comfort en duurzaamheid in één. Maak jouw statement vandaag nog met Tommy Hilfiger.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger Korte Broeken

Als de zon aan de horizon klimt en de dagen langer en warmer worden, is er niets dat de vrijheid en het comfort van de zomer beter belichaamt dan de perfecte korte broek. In de wereld van herenmode staat één naam synoniem voor zowel tijdloze stijl als ongeëvenaard comfort: Tommy Hilfiger. De nieuwe collectie, met de Faded Olive korte broek als pronkstuk, is een ode aan de man die zowel casual elegantie als praktische bruikbaarheid hoog in het vaandel draagt.

De Essentie van Zomerse Elegantie

In de kern van elke Tommy Hilfiger creatie ligt een belofte van kwaliteit en stijl. De Faded Olive korte broek is hier geen uitzondering op. Deze broek, behorend tot de categorieën Broeken & jeans, Chino Shorts, en Korte broeken, vertegenwoordigt het beste van wat Tommy Hilfiger te bieden heeft. De kleur groen, zacht en subtiel, roept beelden op van avontuurlijke zomerdagen en ontspannen avondwandelingen. Het is een kleur die zowel veelzijdigheid als een uniek gevoel voor stijl biedt.

Een Nieuwe Definitie van Comfort

De Faded Olive korte broek is meer dan alleen een stijlvol kledingstuk; het is een uitnodiging aan elke man om het ultieme comfort te ervaren. Met een reeks beschikbare taillematen, van 30 tot 40, garandeert Tommy Hilfiger dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Deze korte broek is ontworpen met het oog op zowel esthetiek als functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor zowel een casual dagje uit als een chique zomeravond.

De Belichaming van Duurzame Mode

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid, en de Faded Olive korte broek is hier een prachtig voorbeeld van. Door te kiezen voor deze korte broek, maak je niet alleen een stijlvolle keuze voor jezelf, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Het is een keuze die zegt dat je geeft om de toekomst, zonder in te leveren op stijl of comfort.

Een Uitnodiging tot Stijl

Deze zomer nodigt Tommy Hilfiger je uit om deel uit te maken van een wereld waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. De Faded Olive korte broek is meer dan een kledingstuk; het is een statement, een belofte van kwaliteit, en een toonbeeld van de moderne man. Het is tijd om je garderobe te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als actueel is.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Ontdek nu de volledige collectie van Tommy Hilfiger bij Nieuwnieuw.com Herenmode en vind de perfecte aanvulling op jouw zomerse garderobe. De Faded Olive korte broek wacht op je, klaar om je zomer een extra dimensie van stijl en comfort te geven.

Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Maak vandaag nog jouw statement met Tommy Hilfiger.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte broek Faded Olive (MW0MW23563 - L9F)

Korte broek Faded Olive (MW0MW23563 - L9F)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen