Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Korte broek Desert Sky (MW0MW23563 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Korte broek Desert Sky (MW0MW23563 - DW5)

Ontdek de tijdloze klasse van Tommy Hilfiger Korte Broeken bij Nieuwnieuw.com. Voeg vandaag nog een icoon toe aan je garderobe en maak een stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger Korte Broeken

Wanneer de zon aan de horizon klimt en de dagen langer en warmer worden, is er één kledingstuk dat elke stijlvolle garderobe tot leven brengt: de korte broek. Maar niet zomaar een korte broek. De Tommy Hilfiger Korte Broek Desert Sky (MW0MW23563 - DW5) is een symbool van ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze stijl, speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel comfort als klasse.

Een Stijlvolle Zomer met Tommy Hilfiger

Stel je voor: een zachte zeebries speelt met de lichtgewicht stof van je korte broek terwijl je langs de kustlijn wandelt. De kleur navy reflecteert de diepte van de oceaan en de vrijheid van de lucht. Dit is geen gewone korte broek; dit is een verhaal van avontuur en verfijning, geweven door Tommy Hilfiger, een merk dat al decennia lang de toon zet in de wereld van herenmode.

De Perfecte Pasvorm Voor Elke Gelegenheid

Of je nu een middag op het terras doorbrengt met vrienden of een casual zakelijke bijeenkomst hebt, de Korte Broek Desert Sky past zich moeiteloos aan elke setting aan. Beschikbaar in een reeks van taillematen van 30 tot 40, verzekert deze korte broek een perfecte pasvorm voor elke man. Gecombineerd met een stijlvol overhemd of een relaxte polo, creëer je een outfit die zowel elegantie als gemak uitstraalt.

De Essentie van Kwaliteit en Duurzaamheid

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en deze korte broek is daar geen uitzondering op. Gemaakt van hoogwaardige materialen, belooft het niet alleen comfort tijdens de warme zomerdagen, maar ook een lange levensduur. De Korte Broek Desert Sky is een investering in je garderobe die seizoen na seizoen zijn waarde behoudt.

Voeg Een Icoon Toe Aan Je Garderobe

Met zijn diepe navy kleur en de subtiele branding, is de Korte Broek Desert Sky meer dan een kledingstuk; het is een statement. Het vertegenwoordigt een levensstijl van verfijning en avontuur, gedragen door mannen die de waarde kennen van een goed geklede presentatie. Door deel uit te maken van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger, ben je verzekerd van een stuk dat de laatste trends en de rijke traditie van het merk belichaamt.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om de Korte Broek Desert Sky van Tommy Hilfiger aan je garderobe toe te voegen. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van herenmode die elegantie, comfort en kwaliteit samenbrengt. Maak een statement deze zomer en laat je inspireren door de collectie die speciaal is samengesteld voor de moderne man. Jouw avontuur in stijl begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte broek Desert Sky (MW0MW23563 - DW5)

Korte broek Desert Sky (MW0MW23563 - DW5)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen