Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Korte broek Bleached Stone (MW0MW23563 - AEV)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Korte broek Bleached Stone (MW0MW23563 - AEV)

Ontdek de Zomerse Vrijheid met de Korte Broek Bleached Stone van Tommy Hilfiger. Stijl, comfort en kwaliteit in één item. Bestel nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zomerse Vrijheid met de Korte Broek Bleached Stone van Tommy Hilfiger

De zomer roept om vrijheid, avontuur en de perfecte garderobe die zowel stijl als comfort biedt. In deze zoektocht naar het ideale zomeritem presenteert Nieuwnieuw.com Herenmode met trots de Korte Broek Bleached Stone van Tommy Hilfiger. Een item dat niet alleen de belichaming is van casual elegantie maar ook een belofte van kwaliteit en duurzaamheid.

Een Zomerse Droom in Stof Gevangen

Stel je voor: de warme zonnestralen die je huid kussen terwijl je geniet van een ontspannen dag in de stad of aan de kust. De Korte Broek Bleached Stone is ontworpen met deze perfecte zomerdagen in gedachten. Het is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een toegangsticket tot een seizoen vol plezier en vrijheid. De zachte, ademende stof en de relaxte pasvorm zorgen ervoor dat je elke activiteit met gemak en stijl kunt ondernemen.

De Essentie van Casual Chic

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn vermogen om casual kleding te transformeren in iconen van de moderne garderobe. De Korte Broek Bleached Stone is hier geen uitzondering op. De subtiele bleached stone kleur, variërend van wit tot beige, biedt een frisse en veelzijdige basis die zich moeiteloos laat combineren met elke top, van een eenvoudige T-shirt tot een stijlvol overhemd. Dit maakt het de perfecte keuze voor zowel een casual dagje uit als een meer geklede gelegenheid tijdens de warmere maanden.

Een Ode aan Persoonlijke Stijl

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man uniek is. Daarom bieden we de Korte Broek Bleached Stone aan in een breed scala aan maten, van 30 tot 40, zodat iedereen de perfecte pasvorm kan vinden. Deze broek is niet alleen een stijlvolle keuze maar ook een uitdrukking van persoonlijke vrijheid en individualiteit. Het is een manier om zonder woorden te zeggen: "Dit ben ik, en ik kies voor kwaliteit en stijl."

Ontdek de Collectie

De Korte Broek Bleached Stone maakt deel uit van een zorgvuldig samengestelde collectie die de essentie van de zomer vangt. Van Broeken & jeans tot Chino Shorts en meer, bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je alles om je zomerse garderobe compleet te maken. Elk stuk is geselecteerd met oog voor detail, kwaliteit en de laatste trends, zodat je altijd verzekerd bent van de beste keuze. De zomer wacht niet, en de perfecte korte broek ook niet. Laat deze kans niet voorbijgaan om je garderobe te verrijken met de Korte Broek Bleached Stone van Tommy Hilfiger. Beleef de zomer zoals deze bedoeld is: vol avontuur, stijl en onvergetelijke momenten. Ontdek nu de volledige collectie op Nieuwnieuw.com Herenmode en vind jouw nieuwe favoriete zomeritem.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte broek Bleached Stone (MW0MW23563 - AEV)

Korte broek Bleached Stone (MW0MW23563 - AEV)

€ 79,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen