Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tommy Hilfiger Casual Schoenen Beige (FM0FM04998 - AEG)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Casual Schoenen Beige (FM0FM04998 - AEG)

Ontdek de tijdloze klasse van Casual Schoenen Beige van Tommy Hilfiger. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en verrijk je garderobe met subtiele elegantie. Wacht niet langer, jouw avontuur begint hier!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Casual Schoenen Beige

Stap in een wereld waar stijl en comfort samenkomen met de nieuwste aanwinst in onze collectie: de Casual Schoenen Beige van Tommy Hilfiger. Deze schoenen zijn meer dan zomaar een paar; ze zijn een verlengstuk van de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit. In het hart van onze nieuwe collectie vind je een item dat niet alleen je outfit compleet maakt, maar ook een statement maakt over wie je bent.

Een Symbool van Verfijning en Comfort

De Casual Schoenen Beige zijn ontworpen met het oog op de dynamische levensstijl van de hedendaagse man. Ze vertegenwoordigen een perfecte balans tussen elegantie en gemak, waardoor ze de ideale keuze zijn voor zowel een ontspannen weekenduitje als voor de meer formele gelegenheden. Met deze schoenen aan je voeten straal je een ongeëvenaarde klasse uit, terwijl je geniet van het comfort dat je van Tommy Hilfiger gewend bent.

Naadloze Integratie in Elke Garderobe

De beige kleur van deze casual schoenen biedt een veelzijdigheid die maar weinig andere schoenen kunnen evenaren. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en een T-shirt of een meer geklede outfit voor speciale gelegenheden, deze schoenen vormen de perfecte afwerking. Ze passen naadloos in elke garderobe en tillen elke outfit naar een hoger niveau.

Exclusiviteit binnen Handbereik

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger, belichamen deze casual schoenen de essentie van het merk: een onberispelijke stijl gecombineerd met ongekende kwaliteit. Beschikbaar in maten variërend van 41 tot 46, bieden we exclusiviteit binnen handbereik. Maar wees gewaarschuwd, de vraag is hoog en de voorraad beperkt. Het is een kans die je niet wilt missen.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Met de Casual Schoenen Beige van Tommy Hilfiger maak je niet alleen een stijlstatement, maar investeer je ook in duurzaamheid en comfort. Deze schoenen zijn gemaakt om mee te gaan, om elk avontuur met jou aan te gaan en om bij elke stap die je zet een verhaal te vertellen. Het is tijd om jezelf te onderscheiden van de massa en te kiezen voor een schoen die even uniek is als jijzelf.

Wacht Niet Langer

De perfecte aanvulling op je garderobe wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Ontdek de Casual Schoenen Beige en ervaar wat het betekent om op te vallen met subtiele elegantie. Wacht niet langer, verrijk je schoenencollectie vandaag nog en zet een stap in de richting van ongekende stijl en comfort. Jouw avontuur begint hier, met Tommy Hilfiger aan je voeten.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Casual Schoenen Beige (FM0FM04998 - AEG)

Casual Schoenen Beige (FM0FM04998 - AEG)

€ 139,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen