Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Superdry Vintage Overdye Printed Tee Surplus Goods Olive Green (M1011891A - 1KM)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 44,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry Vintage Overdye Printed Tee Surplus Goods Olive Green (M1011891A - 1KM)

Ontdek de tijdloze klasse van Superdry met de Vintage Overdye Printed Tee. Een investering in stijl en duurzaamheid. Maak vandaag nog jouw statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Superdry: Een Nieuwe Dimensie in Herenmode

Stap in een wereld waar stijl en comfort samenkomen met de Vintage Overdye Printed Tee Surplus Goods Olive Green van Superdry. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een verhaal, een avontuur dat wacht om door jou beleefd te worden. De unieke blend van kwaliteit en design reflecteert de essentie van de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als duurzaamheid.

Voel de Superieure Kwaliteit, Ervaar de Unieke Stijl

Elke draad van de Vintage Overdye Printed Tee vertelt een verhaal van vakmanschap en aandacht voor detail. De rijke, olijfgroene kleur en de subtiele print reflecteren een gevoel van avontuur en vrijheid, perfect voor de man die zijn eigen pad kiest. Deze tee is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een statement van wie je bent en waar je voor staat.

Van Casual tot Gekleed: Een Veelzijdige Must-Have

De Vintage Overdye Printed Tee van Superdry past naadloos in elke garderobe en elke gelegenheid. Of je nu een ontspannen dagje uit plant of een avondje uit met vrienden, deze tee past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Gecombineerd met een jeans voor een casual look of onder een blazer voor die formele touch, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak deel uit van de T-shirts & polo's collectie die elke look transformeert.

Een Duurzame Keuze in Mode

In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid, staat Superdry aan de voorhoede met kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook verantwoord geproduceerd. Kies voor de Vintage Overdye Printed Tee en draag bij aan een betere wereld terwijl je geniet van topkwaliteit en comfort.

Wordt Onderdeel van de Superdry Familie

Door te kiezen voor Superdry, kies je voor een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, innovatie en stijl. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van mannen die weten wat ze willen in het leven en in hun garderobe. Ontdek de nieuwste collecties en laat je inspireren door de wereld van Superdry.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijl Statement

Wacht niet langer en voeg de Vintage Overdye Printed Tee Surplus Goods Olive Green toe aan jouw garderobe. Laat zien dat je een man bent van wereld, met een voorkeur voor kwaliteit en een oog voor stijl. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek de veelzijdigheid en klasse van Superdry. Maak een statement, niet alleen met wat je draagt, maar met hoe je leeft. Jouw avontuur in stijl begint hier.

Laat deze kans niet liggen om jezelf te onderscheiden. De Vintage Overdye Printed Tee is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Beleef het nu, draag het met trots.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vintage Overdye Printed Tee Surplus Goods Olive Green (M1011891A - 1KM)

Vintage Overdye Printed Tee Surplus Goods Olive Green (M1011891A - 1KM)

€ 44,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen