Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Superdry Hooded Soft Shell Trekker Jacket ECLIPSE NAVY (M5011838A - 98T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry Hooded Soft Shell Trekker Jacket ECLIPSE NAVY (M5011838A - 98T)

Ontdek de stijlvolle Hooded Soft Shell Trekker Jacket van Superdry bij Nieuwnieuw.com Herenmode en maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met Superdry

Stap in een wereld waar stijl en functionaliteit naadloos samensmelten, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt en elke draagervaring een nieuw avontuur is. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode introduceren we trots de Hooded Soft Shell Trekker Jacket ECLIPSE NAVY van Superdry, een kledingstuk dat niet alleen je garderobe transformeert maar ook je hele uitstraling.

Voel de Kracht van Kwaliteit en Comfort

Deze jas, behorend tot de exclusieve collectie van Superdry Jassen, is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een belofte van kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Gemaakt met precisie en aandacht voor detail, biedt de Hooded Soft Shell Trekker Jacket een ongeëvenaarde ervaring van warmte en bescherming tegen de elementen, zonder in te boeten aan stijl of bewegingsvrijheid.

Een Symbool van Avontuur en Vrijheid

Deze jas is ontworpen voor de man die geen grenzen kent, de avonturier in hart en nieren. De kleur Navy weerspiegelt de diepte van de oceaan en de oneindigheid van de nachtelijke hemel, een symbool van ontdekking en mysterie. Met maten variërend van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man die klaar staat om zijn eigen pad te kiezen.

Stijl Die Spreekt

De Hooded Soft Shell Trekker Jacket is niet alleen een toonbeeld van avontuur, maar ook van ongekende stijl. Het past naadloos in elke garderobe en elke gelegenheid. Of het nu een casual bijeenkomst is met vrienden of een formele gebeurtenis, deze jas verhoogt je stijlquotiënt en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte. Het is een statement van wie je bent, zonder woorden te gebruiken.

Wordt Een Deel van de Superdry Familie

Door te kiezen voor de Hooded Soft Shell Trekker Jacket van Superdry, word je niet alleen eigenaar van een hoogwaardig kledingstuk, maar ook deel van een exclusieve gemeenschap. Een gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een ongeëvenaarde stijl. Het is tijd om je garderobe naar een hoger niveau te tillen en te ervaren wat het betekent om deel uit te maken van de Superdry-familie.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer. De Hooded Soft Shell Trekker Jacket ECLIPSE NAVY wacht op jou. Met zijn unieke mix van stijl, comfort en duurzaamheid is het de perfecte toevoeging aan je garderobe. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek een nieuwe wereld van herenmode die wacht om verkend te worden. Laat deze kans niet voorbijgaan om jezelf te onderscheiden. Maak vandaag nog jouw stijlstatement met Superdry.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hooded Soft Shell Trekker Jacket ECLIPSE NAVY (M5011838A - 98T)

Hooded Soft Shell Trekker Jacket ECLIPSE NAVY (M5011838A - 98T)

€ 129,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen