Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Superdry Contrast Stitch Relaxed Hoodie Washed Pelican Beige (M2013078A - 2LH)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry Contrast Stitch Relaxed Hoodie Washed Pelican Beige (M2013078A - 2LH)

Ontdek nu de perfecte mix van stijl en comfort met de Contrast Stitch Relaxed Hoodie van Superdry in Washed Pelican Beige. Een must-have voor de moderne man die kwaliteit en elegantie waardeert. Bezoek Nieuwnieuw.com en upgrade je garderobe vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Elegante Ontspanning met Superdry

Laat je meenemen op een reis waar stijl en comfort elkaar ontmoeten in de perfecte harmonie van de Contrast Stitch Relaxed Hoodie in Washed Pelican Beige. Dit meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd door Superdry, is een ode aan de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een wereld waar elke dag een belofte is van ongekend comfort en onbetwiste stijl.

Omarm de Luxe van Comfort

Deze hoodie is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een ervaring. De zachte stof en relaxte pasvorm omarmen je huid met een zachtheid die je moet voelen om te geloven. Het is de perfecte metgezel voor die dagen waarop je zoekt naar een ongecompliceerde stijl die je niet in de steek laat, of je nu thuis ontspant of de stad verkent.

Stijl die Zich Onderscheidt

Met zijn subtiele beige kleur en onderscheidende contraststiksels, staat de Washed Pelican Beige hoodie symbool voor een stijl die zowel ingetogen als opmerkelijk is. Het is de perfecte keuze voor de man die begrijpt dat ware elegantie in de details zit. Deze hoodie is niet alleen een kledingstuk, maar een verklaring van jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

De Belofte van Superdry

Als een trotse vertegenwoordiger van de Superdry Truien & vesten collectie, belichaamt deze hoodie de kernwaarden van het merk: kwaliteit, aandacht voor detail en duurzaamheid. Superdry staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan het leveren van alleen het beste, en deze hoodie is daar geen uitzondering op. Het is een investering die de tand des tijds zal doorstaan en een vaste waarde in je garderobe zal worden.

Voeg Superdry Toe aan Jouw Wereld

De Contrast Stitch Relaxed Hoodie is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het vertegenwoordigt een levensstijl die comfort en stijl naadloos combineert, ontworpen voor de man die geen genoegen neemt met minder. Dit is jouw kans om een stukje van de Superdry magie toe te voegen aan je dagelijkse leven, en jezelf te onderscheiden van de massa.

Ontdek Nu Jouw Superdry Moment

De tijd om te handelen is nu. Voeg de Contrast Stitch Relaxed Hoodie in Washed Pelican Beige toe aan je garderobe en begin aan een nieuw hoofdstuk van stijl en comfort. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door de rijke collectie die Superdry te bieden heeft. Mis deze unieke kans niet om jezelf te trakteren op een ervaring die je kijk op mode voor altijd zal veranderen. Jouw nieuwe favoriete hoodie wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Contrast Stitch Relaxed Hoodie Washed Pelican Beige (M2013078A - 2LH)

Contrast Stitch Relaxed Hoodie Washed Pelican Beige (M2013078A - 2LH)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen