Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Reset Zomerjas Los Angeles thyme (MR02710241 - 6085)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 179,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Reset Zomerjas Los Angeles thyme (MR02710241 - 6085)

<body>
<h2>Ontdek de Zomerjas Los Angeles Thyme</h2>
<p>De Zomerjas Los Angeles Thyme van <a href="https://www.nieuwnieuw.com/brands/reset/">Reset</a> is een must-have voor elke moderne man. Deze jas, onder de categorieën <a href="https://www.nieuwnieuw.c

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Zomerjas Los Angeles Thyme

Wanneer de dagen langer worden en de zon zich van haar beste kant laat zien, is het tijd om je garderobe een frisse update te geven. De Zomerjas Los Angeles Thyme, aangeboden door het vooraanstaande merk Reset, belichaamt de perfecte balans tussen comfort, stijl en functionaliteit. Deze jas is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en een uiting van je smaak.

Voel de Lente Bries in Stijl

Stel je voor dat je door de stad loopt, de lentezon op je gezicht, omgeven door de levendige kleuren van het seizoen. De Zomerjas Los Angeles Thyme omhult je in een aura van verfijning en gemak. Deze jas, behorend tot de categorieën Zomerjassen, Tussenjassen en Jassen, is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel esthetiek als comfort.

Een Symbool van Kwaliteit en Innovatie

De Zomerjas Los Angeles Thyme is vervaardigd met een diep begrip van wat de hedendaagse man nodig heeft. De jas, gemaakt van 100% polyamide en verrijkt met een 90/10 down vulling, biedt ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. De kleur groen weerspiegelt de frisheid van het seizoen en voegt een vleugje natuur toe aan je stedelijke avonturen. Beschikbaar in Europese maten van L tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man die zich wil onderscheiden.

De Kunst van het Kleden

Kleding is meer dan wat je draagt; het is een manier om jezelf uit te drukken, om je identiteit vorm te geven. De Zomerjas Los Angeles Thyme van Reset is een meesterwerk dat deze filosofie belichaamt. Het is een essentieel stuk dat spreekt van zelfvertrouwen, van het genot in de kleine dingen, van de waardering voor kwaliteit. Deze jas is niet alleen een kledingstuk, het is een ervaring, een gevoel, een verhaal.

Maak de Stap naar Uitmuntendheid

Het moment is nu om je stijl naar een hoger niveau te tillen. De Zomerjas Los Angeles Thyme wacht op je, klaar om je te begeleiden op je reis door de seizoenen. Ontdek de nieuwe collectie, voel de kwaliteit, ervaar de stijl. Laat deze jas een deel van je leven worden, een symbool van je toewijding aan uitmuntendheid en een getuigenis van je unieke smaak.

Bezoek Nieuwnieuw.com en laat je inspireren door de collectie die we zorgvuldig voor jou hebben samengesteld. De Zomerjas Los Angeles Thyme is meer dan een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf, in je uitstraling, in je toekomst. Maak vandaag nog de keuze voor stijl, comfort en kwaliteit. Jouw nieuwe begin start hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zomerjas Los Angeles thyme (MR02710241 - 6085)

Zomerjas Los Angeles thyme (MR02710241 - 6085)

€ 179,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen