Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path The Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey (W1264 - 87)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey (W1264 - 87)

Ontdek de Steve Skinny Fit Shorts van Pure Path: dé trendy, comfortabele must-have voor elke man. Perfecte pasvorm, veelzijdige donkergrijze denim, ideaal voor elke zomerlook.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey (W1264 - 87) van Pure Path

Ben je op zoek naar de perfecte korte broek voor de moderne man? Zoek niet verder! De Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey (W1264 - 87) van Pure Path biedt stijl en comfort in één. Deze shorts zijn een must-have voor elke man die waarde hecht aan een trendy en comfortabele garderobe.

Waarom kiezen voor de Steve Skinny Fit Shorts?

De Steve Skinny Fit Shorts zijn niet zomaar een paar korte broeken. Ze zijn ontworpen met het oog op de moderne man en voldoen aan alle eisen van stijl en functionaliteit. De strakke skinny fit zorgt voor een gestroomlijnde look, terwijl de donkergrijze denim een veelzijdige basis biedt die je met bijna alles kunt combineren. Of je nu gaat voor een casual uitstraling met een T-shirt en sneakers, of iets netter met een overhemd en loafers, deze shorts zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Productdetails en Specificaties

De Steve Skinny Fit Shorts zijn een trots onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Pure Path en passen perfect binnen de categorieën Jeans Shorts en Nieuwe collectie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende taillematen, namelijk 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 en 36, waardoor er voor elke man een passende maat beschikbaar is. De kleur grijs maakt het een onmisbaar item in de garderobe van elke man.

  • Categorie: Broeken & Jeans
  • Kleur: Grijs
  • Taillematen: 27 tot en met 36
  • Brand: Pure Path
  • Related categories: Korte broeken, Jeans, Korte Broeken, Jeans Shorts

Wacht niet langer!

De Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey zijn de perfecte aanvulling op jouw zomergarderobe. Met hun unieke stijl en comfortabele pasvorm zijn ze een item dat je niet wilt missen. Voeg ze nu toe aan je collectie en ervaar de kwaliteit en stijl van Pure Path. Bestel vandaag nog en stap stijlvol de zomer in!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey (W1264 - 87)

The Steve Skinny Fit Shorts Denim Dark Grey (W1264 - 87)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen