Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path Slim fit Overhemd korte mouw White (24010214 - 01)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Slim fit Overhemd korte mouw White (24010214 - 01)

Ontdek de tijdloze elegantie van Pure Path met het Slim fit Overhemd korte mouw White. Kwaliteit, stijl en duurzaamheid komen samen in dit veelzijdige stuk. Verrijk je garderobe vandaag nog! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Verfijn je Garderobe met Pure Path

Welkom in de wereld waar elke draad een verhaal vertelt, waar elke naad een belofte in zich draagt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de kunst van het kleden als geen ander. We weten dat een overhemd meer is dan slechts een kledingstuk; het is een expressie van je persoonlijkheid, een weerspiegeling van je stijl. En met de Slim fit Overhemd korte mouw White van Pure Path, bieden we je een canvas om jouw unieke verhaal op te schilderen.

De Essentie van Eenvoud en Elegantie

Stel je een overhemd voor dat zo veelzijdig is dat het je begeleidt door alle facetten van het leven. Van de ontspannen momenten thuis tot de drukke dagen op kantoor of die bijzondere gelegenheden die om een vleugje elegantie vragen. Het Slim fit Overhemd korte mouw White is ontworpen om jouw trouwe metgezel te zijn. Zijn witte kleur symboliseert niet alleen puurheid en frisheid, maar biedt ook een canvas om jouw persoonlijke stijl op uit te drukken.

Kwaliteit die Spreekt

In een wereld waar fast fashion de overhand lijkt te hebben, kiest Pure Path een ander pad. Een pad waar kwaliteit, duurzaamheid en aandacht voor detail centraal staan. Elk overhemd is vervaardigd met de grootste zorg, met als doel niet alleen vandaag, maar ook morgen en daarna jouw garderobe te verrijken. Het Slim fit Overhemd korte mouw White is hier het perfecte voorbeeld van. Het belichaamt de toewijding van Pure Path aan kwaliteit en duurzaamheid, en nodigt je uit om mode te beleven die de tijd trotseert.

Mode met een Missie

Bij Pure Path geloven we dat mode meer is dan wat je draagt. Het is een manier om je waarden uit te drukken, om een statement te maken over wie je bent en waar je voor staat. Door te kiezen voor Pure Path, kies je niet alleen voor stijl en kwaliteit, maar ook voor een merk dat zich inzet voor een betere wereld. Onze collecties zijn een ode aan de bewuste man, die stijl en duurzaamheid hand in hand laat gaan.

Maak Jouw Stijl Statement

Het Slim fit Overhemd korte mouw White van Pure Path is meer dan een kledingstuk. Het is een uitnodiging om je eigen stijl te ontdekken, te definiëren en te vieren. Of je het nu combineert met een casual jeans voor een ontspannen look, of met een strakke blazer voor die speciale gelegenheden, dit overhemd past zich moeiteloos aan jouw leven en stijl aan. Het is tijd om je garderobe niet alleen als een verzameling van kledingstukken te zien, maar als een galerij van persoonlijke expressie.

Ontdek Pure Path Vandaag Nog

Waarom wachten met het verrijken van je garderobe en het uitdrukken van je unieke stijl? Het Slim fit Overhemd korte mouw White wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat je inspireren door de collecties van Pure Path en ontdek hoe stijl, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen in elk kledingstuk. Dit is jouw moment om een statement te maken, om te kiezen voor een garderobe die niet alleen spreekt over wie je bent, maar ook over de wereld waarin je wilt leven.

Voel de roep van vernieuwing en stijl. Laat Pure Path je gids zijn in een wereld waar mode meer is dan kleding. Het is een levenswijze. Ontdek het nu.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit Overhemd korte mouw White (24010214 - 01)

Slim fit Overhemd korte mouw White (24010214 - 01)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen