Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010105 - 50)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010105 - 50)

Upgrade je stijl met de Pure Path Crewneck Coral T-shirt. Perfecte pasvorm, Europees maatbereik en een frisse look voor elke outfit. Mis deze must-have niet!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Regular fit T-shirt Crewneck Coral van Pure Path (Purewhite)

Ben je op zoek naar een frisse toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010105 - 50) van Pure Path (Purewhite). Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een T-shirt dat uitblinkt in eenvoud en stijl

De Regular fit T-shirt Crewneck Coral is een perfect voorbeeld van de verfijnde eenvoud waar T-shirts & Polo's van Pure Path (Purewhite) om bekend staan. Met zijn heldere oranje kleur en minimalistische design is dit T-shirt een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid.

Comfort en kwaliteit in Europese maten

Comfort is net zo belangrijk als stijl, en daarom is de Regular fit T-shirt Crewneck Coral verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL. Zo is er voor elke man een perfect passend shirt dat niet alleen goed staat, maar ook heerlijk zit.

De nieuwste aanwinst in je garderobe

Dit T-shirt behoort tot de nieuwste collectie van Pure Path (Purewhite) en is een must-have voor iedereen die zijn garderobe wil updaten met een stuk dat zowel trendy als tijdloos is. Het is de ideale keuze voor de moderne man die op zoek is naar een T-shirt dat bij elke outfit past.

Details die het verschil maken

De Regular fit T-shirt Crewneck Coral is niet zomaar een T-shirt. Het is een statement van goede smaak en aandacht voor detail. De ronde hals en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat dit T-shirt uitblinkt in zowel comfort als stijl.

Bestel jouw Regular fit T-shirt Crewneck Coral vandaag nog!

Wacht niet langer en voeg de Regular fit T-shirt Crewneck Coral toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Pure Path (Purewhite) te bieden heeft. Jouw zoektocht naar het perfecte T-shirt eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010105 - 50)

Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010105 - 50)

€ 39,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen