Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe (23030306 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,99 € 27,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe (23030306 - 53)

Upgrade je stijl met de L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe van Pure Path. Tijdloos, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Scoor nu jouw maten L tot XXL!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die comfort en klasse uitstraalt? De L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe van het merk Pure Path is een must-have voor elke modebewuste man. Deze trui is de perfecte combinatie van modern design en tijdloze elegantie, en is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Tijdloze Klassieker

De taupekleurige sweater is een veelzijdig stuk dat je moeiteloos kunt combineren met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look of iets meer gekleed, deze trui past bij elke gelegenheid. De neutrale beige kleur maakt het een uitstekende keuze voor elke man en elk seizoen.

Comfort Ontmoet Stijl

De L'Homme Nouveau Moon Sweater is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui optimaal comfort en een perfecte pasvorm. Beschikbaar in Europese maten L, M, XL en XXL, is er een ideale maat voor elke man die er goed uit wil zien zonder in te leveren op comfort.

Perfect Voor Elke Gelegenheid

Deze sweater valt onder de categorie Truien & Vesten en is een veelzijdig kledingstuk dat je zowel naar het werk kunt dragen als in je vrije tijd. Het subtiele design en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat je altijd een verzorgde indruk maakt.

Ontworpen Voor de Moderne Man

De L'Homme Nouveau Moon Sweater weerspiegelt de moderne man: zelfverzekerd, stijlvol en altijd op zoek naar kwaliteit. Pure Path staat bekend om zijn moderne ontwerpen en aandacht voor detail, en deze trui is daarop geen uitzondering.

Bestel Nu

Maak je klaar om indruk te maken en voeg de L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die Pure Path te bieden heeft. Je nieuwe favoriete trui wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe (23030306 - 53)

L'Homme Nouveau Moon Sweater Taupe (23030306 - 53)

89,99 € 27,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen