Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru (23030203 - 54)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

129,99 € 39,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru (23030203 - 54)

Ontdek de Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru van Pure Path: stijlvol, praktisch en perfect voor elke man. Ideaal voor werk of vrije tijd, met een comfortabele pasvorm. Haal nu jouw must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru van Pure Path

Ben je op zoek naar een kledingstuk dat zowel stijlvol als praktisch is? Kijk dan niet verder dan de Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru, een unieke toevoeging aan de collectie van Pure Path. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en comfort.

Een moderne twist op klassieke Overshirts

De Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru is niet zomaar een overhemd; het is een veelzijdig kledingstuk dat de grenzen tussen een overhemd en een vest vervaagt. Met zijn robuuste twill stof en de handige ritssluiting combineert het de casual uitstraling van een overhemd met het gemak van een vest. Het is de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een praktisch en toch modieus item.

Perfecte pasvorm voor elke man

De Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru is verkrijgbaar in Europese maten S tot XXL, waardoor elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Of je nu een slanke of een meer robuuste bouw hebt, dit overhemd is zo ontworpen dat het comfortabel zit en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling heeft.

Stijlvol in elke situatie

Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden of een relaxte zondag thuis, de Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru is veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te passen. De beige kleur is makkelijk te combineren met andere kledingstukken en accessoires, waardoor het een essentieel onderdeel van je garderobe wordt.

Kwaliteit en comfort met Pure Path

Als onderdeel van de categorie Truien & Vesten, staat de Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru garant voor kwaliteit. Pure Path is een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Dit overhemd is daar geen uitzondering op en biedt zowel duurzaamheid als comfort.

Bestel nu en verrijk je garderobe

Wacht niet langer en voeg de Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl die Pure Path te bieden heeft. Bezoek Pure Path en maak vandaag nog jouw keuze voor kwaliteit en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru (23030203 - 54)

Heavy Twill Zip Up Shirt Ecru (23030203 - 54)

129,99 € 39,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen