Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Embroidered PW Hoodie Navy (23030320 - 07)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,99 € 30,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Embroidered PW Hoodie Navy (23030320 - 07)

Ontdek de Embroidered PW Hoodie Navy van Pure Path: dé trendy keuze voor stijl & comfort. Perfecte pasvorm voor elke man, van XS tot 3XL. Maak nu jouw statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Embroidered PW Hoodie Navy van Pure Path

Bent u op zoek naar een trendy en comfortabele toevoeging aan uw garderobe? De Embroidered PW Hoodie Navy van Pure Path is de perfecte keuze voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Exclusieve Comfort en Kwaliteit

Deze navy-kleurige hoodie is niet alleen een blikvanger, maar biedt ook ongeëvenaard comfort. Gemaakt met oog voor detail en de hoogste kwaliteit materialen, is de Embroidered PW Hoodie Navy een must-have in de categorie Truien. Het is het perfecte kledingstuk om te dragen tijdens een ontspannen weekend of voor een casual uitje met vrienden.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De hoodie is verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten van XS tot 3XL, waardoor elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Of u nu op zoek bent naar een slanke of een meer ontspannen fit, de Embroidered PW Hoodie Navy voldoet aan uw wensen.

Veelzijdig en Trendy

Deze hoodie uit de Nieuwe collectie van Pure Path is niet alleen comfortabel maar ook veelzijdig. Het tijdloze ontwerp maakt het eenvoudig te combineren met andere kledingstukken, waardoor het een onmisbaar item is in de categorie Hooded sweaters en Truien & Vesten.

Maak een Statement met Pure Path

De subtiele borduring met het Pure Path-logo voegt een exclusieve touch toe aan deze hoodie, waarmee u een stijlvol statement maakt. Als onderdeel van de Merken collectie van Pure Path, bent u verzekerd van een hoodie die zowel trendy als duurzaam is.

Bestel Nu Uw Embroidered PW Hoodie Navy

Wacht niet langer en voeg de Embroidered PW Hoodie Navy toe aan uw garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Pure Path te bieden heeft. Bezoek de Pure Path collectie en ontdek de veelzijdigheid van onze Truien die elke outfit compleet maken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Embroidered PW Hoodie Navy (23030320 - 07)

Embroidered PW Hoodie Navy (23030320 - 07)

99,99 € 30,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen