Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path The Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey (W1290 - 85)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey (W1290 - 85)

Verover de zomer met de Steve Skinny Fit Shorts van Pure Path. Voel de vrijheid en stijl die spreekt. Ontdek de collectie en maak jouw zomer compleet bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Verover de Zomer met Pure Path's Steve Skinny Fit Shorts

Zodra de eerste zonnestralen de aarde kussen, weet je dat het tijd is om je garderobe klaar te stomen voor de zomer. Met de Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey van Pure Path til je jouw zomerse outfit naar een hoger niveau. Deze shorts zijn niet zomaar een kledingstuk; ze zijn een belofte van avontuur, comfort en ongeëvenaarde stijl.

Voel de Vrijheid, Elke Dag Weer

De zomer is het seizoen van vrijheid. Lange dagen, warme nachten en eindeloze mogelijkheden. De Steve Skinny Fit Shorts passen perfect bij deze geest van avontuur. Of je nu door de stad slentert, een strandwandeling maakt of geniet van een barbecue met vrienden, deze shorts bieden het ultieme comfort en bewegingsvrijheid. Hun lichtgrijze tint reflecteert de zomerse lucht en past moeiteloos bij elke outfit.

Stijl die Spreekt

In een wereld waar eerste indrukken tellen, zorgen de Steve Skinny Fit Shorts ervoor dat je altijd je beste beentje voor zet. Deze shorts van Pure Path zijn het toonbeeld van moderne mannelijkheid. Ze combineren klassieke denim met een frisse, eigentijdse snit, waardoor ze een onmisbaar item zijn voor elke modebewuste man. Draag ze met een simpel wit T-shirt voor een casual look of combineer ze met een polo voor een meer geklede uitstraling.

Een Nieuwe Kijk op Duurzaamheid

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, streeft Pure Path ernaar om niet alleen stijlvolle, maar ook verantwoorde kleding te bieden. De Steve Skinny Fit Shorts zijn vervaardigd met aandacht voor het milieu, zonder in te boeten aan kwaliteit of comfort. Door te kiezen voor deze shorts, draag je bij aan een groenere planeet en investeer je in een garderobe die de tand des tijds zal doorstaan.

Ontdek de Collectie

De Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey maken deel uit van een brede collectie van Broeken & Jeans van Pure Path, exclusief verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Elke categorie, van Jeans Shorts tot Korte Broeken, is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste eisen van stijl en kwaliteit te voldoen.

Maak Jouw Zomer Compleet

Wacht niet langer en maak jouw zomer compleet met de Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey. Deze shorts zijn meer dan een kledingstuk; ze zijn een uitdrukking van wie je bent en hoe je de wereld ziet. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en laat je inspireren door de uitgebreide collectie van Pure Path. Jouw nieuwe favoriete zomeroutfit wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey (W1290 - 85)

The Steve Skinny Fit Shorts Denim Light Grey (W1290 - 85)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen