Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24010106 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24010106 - 46)

Ontdek de Regular fit T-shirt Crewneck Sand van Pure Path. Ideaal voor elke man die stijl met comfort wil combineren. Tijdloos, kwalitatief en duurzaam. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Regular fit T-shirt Crewneck Sand van Pure Path (Purewhite)

Zoek je naar de ideale mix van comfort en stijl voor je dagelijkse garderobe? Dan is de Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24010106 - 46) van Pure Path (Purewhite) precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert dit T-shirt moeiteloos kwaliteit met een tijdloze uitstraling.

Een T-shirt voor elke gelegenheid

Of je nu een casual dagje uit plant of een relaxte avond met vrienden, de Regular fit T-shirt Crewneck Sand is veelzijdig genoeg voor elke situatie. Met zijn neutrale beige kleur en klassieke ronde hals past dit T-shirt uitstekend bij verschillende outfits en stijlen. Bekijk de nieuwste trends in de categorie T-shirts & Polo's en zorg dat je garderobe up-to-date is.

Kwaliteit en comfort

Pure Path (Purewhite) staat bekend om hun aandacht voor detail en kwaliteit. Dit T-shirt is geen uitzondering. Het zachte materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort, terwijl de regular fit zorgt voor een ontspannen maar flatterende pasvorm. Verkrijgbaar in Europese maten XS tot XXL, is er voor elke man een perfecte maat.

Stijlvol en duurzaam

De T-shirts van Pure Path (Purewhite) zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt met oog voor duurzaamheid. De Regular fit T-shirt Crewneck Sand is een bewuste keuze voor mannen die waarde hechten aan zowel hun uitstraling als het milieu.

Bestel jouw nieuwe favoriete T-shirt

Ben je klaar om je T-shirt collectie te verrijken met een stuk van hoge kwaliteit en tijdloze stijl? Kies dan voor de Regular fit T-shirt Crewneck Sand van Pure Path (Purewhite). Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort en klasse.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24010106 - 46)

Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24010106 - 46)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen