Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Navy (24010106 - 07)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Navy (24010106 - 07)

Ontdek de Regular fit Crewneck Navy T-shirt van Pure Path: jouw stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Perfecte pasvorm, duurzaam comfort en een tijdloze navy kleur die blijft.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Regular fit T-shirt Crewneck Navy van Pure Path (Purewhite)

Zoek je een veelzijdig T-shirt dat zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Regular fit T-shirt Crewneck Navy (24010106 - 07) van Pure Path (Purewhite) precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de modieuze man rond de 30 jaar, combineert dit T-shirt een tijdloze uitstraling met een moderne twist.

Een Klassieker in een Modern Jasje

De T-shirts & Polo's categorie is rijk aan keuzes, maar de Regular fit T-shirt Crewneck Navy springt eruit met zijn strakke navy kleur en de perfecte pasvorm. Of je nu een casual dag voor de boeg hebt of een avond uit, dit T-shirt is jouw go-to keuze.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan Europese maten van XS tot XXL, is er een Regular fit T-shirt Crewneck Navy voor elke man. De pasvorm is zorgvuldig ontworpen om comfortabel om het lichaam te vallen, terwijl het toch een gestroomlijnde look behoudt die je natuurlijke vormen complimenteert.

Kwaliteit en Comfort Verweven

Pure Path (Purewhite) staat bekend om hun kwalitatieve materialen en dit T-shirt stelt niet teleur. Het voelt zacht aan op de huid en biedt een comfort dat de hele dag doorstaat, terwijl het tegelijkertijd duurzaam genoeg is om wasbeurt na wasbeurt mee te gaan.

Naadloos Aansluitend bij de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de Nieuwe collectie, sluit de Regular fit T-shirt Crewneck Navy naadloos aan bij de laatste trends. Het is een essentieel stuk dat niet mag ontbreken in de garderobe van de moderne man. Combineer het met een jeans voor een relaxed look of draag het onder een blazer voor een meer formele gelegenheid.

Kleur die Bijblijft

De rijke navy kleur van dit T-shirt blijft behouden, zelfs na meerdere wasbeurten, waardoor je verzekerd bent van een blijvend stijlvolle uitstraling. Kies voor de kleur die zowel veelzijdigheid als diepte biedt en maak een statement met je garderobe.

Wacht niet langer en voeg de Regular fit T-shirt Crewneck Navy toe aan je collectie. Bezoek de categorie T-shirts & Polo's van Pure Path (Purewhite) en update je garderobe met dit onmisbare item.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Navy (24010106 - 07)

Regular fit T-shirt Crewneck Navy (24010106 - 07)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen