Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24010114 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24010114 - 46)

Ontdek de Loose Fit T-shirt Crewneck Sand van Pure Path: jouw nieuwe stijlvolle must-have. Perfecte pasvorm, ademend comfort, en veelzijdig beige. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Loose Fit T-shirt Crewneck Sand van Pure Path

Ben je op zoek naar een veelzijdig T-shirt dat comfort en stijl combineert? Dan is de Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24010114 - 46) van Pure Path de perfecte keuze voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Dit T-shirt is niet alleen een aanwinst voor je garderobe, maar ook een toonbeeld van modern design en comfort.

Perfecte Pasvorm en Kleur

De Loose Fit T-shirt Crewneck Sand is uitgevoerd in een stijlvolle beige kleur die moeiteloos combineert met elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of het T-shirt draagt onder een blazer voor een smart-casual uitstraling, je bent gegarandeerd van een trendy look. Beschikbaar in Europese maten van XS tot XXL, is er voor elke man een perfect passende maat.

Kwaliteit en Comfort

Het merk Pure Path staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige kleding en dat is bij dit T-shirt niet anders. De Loose Fit zorgt voor een aangenaam draagcomfort en geeft je de vrijheid om te bewegen. Het T-shirt is gemaakt van zachte, ademende stoffen die ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Naadloos Onderdeel van de T-shirts & Polo's Collectie

Als onderdeel van de T-shirts & Polo's categorie, sluit de Loose Fit T-shirt Crewneck Sand naadloos aan bij de nieuwe collectie van Pure Path. Het is een essentieel stuk dat niet mag ontbreken in de garderobe van de moderne man.

Bestel Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige T-shirt toe aan je collectie. Bestel de Loose Fit T-shirt Crewneck Sand vandaag nog en ervaar de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die Pure Path te bieden heeft. Je nieuwe favoriete T-shirt wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24010114 - 46)

Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24010114 - 46)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen