Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Navy (24010111 - 07)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Navy (24010111 - 07)

Ervaar ultiem comfort met de Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Navy. Perfecte pasvorm voor de moderne man. Duurzaam, stijlvol en veelzijdig. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Loose Fit T-shirt Crewneck Navy (24010111 - 07) van Pure Path

Bent u op zoek naar een comfortabel en stijlvol T-shirt dat perfect past bij de garderobe van de moderne man? Zoek niet verder dan de Loose Fit T-shirt Crewneck Navy van Pure Path. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de man rond de 30 die waarde hecht aan zowel comfort als stijl.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Loose Fit T-shirt Crewneck Navy biedt een relaxte pasvorm die ideaal is voor dagelijks gebruik. Of u nu een dagje uit bent met vrienden of ontspannen thuis, dit T-shirt garandeert comfort en bewegingsvrijheid. Verkrijgbaar in Europese maten van XS tot XXL, er is een maat die bij iedereen past.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Pure Path staat bekend om zijn kwalitatieve en duurzame kleding. Dit T-shirt is geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het ontworpen om lang mee te gaan en zijn vorm te behouden, wasbeurt na wasbeurt.

Stijlvolle Kleur en Ontwerp

De tijdloze navy kleur en de klassieke ronde hals maken dit T-shirt een veelzijdige toevoeging aan uw garderobe. Het past moeiteloos bij verschillende outfits, van casual jeans tot nettere chino's. Het subtiele logo van Pure Path voegt een kenmerkende touch toe zonder overweldigend te zijn.

Ontdek Meer in Onze Collectie

Als onderdeel van onze T-shirts & Polo's collectie, kunt u de Loose Fit T-shirt Crewneck Navy combineren met andere items uit onze nieuwe collectie. Blader door ons assortiment en vind de perfecte match voor uw stijl en voorkeuren.

Bestel Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de Loose Fit T-shirt Crewneck Navy van Pure Path toe aan uw garderobe. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Uw zoektocht naar het ideale T-shirt eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose Fit T-shirt Crewneck Navy (24010111 - 07)

Loose Fit T-shirt Crewneck Navy (24010111 - 07)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen