Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Black (24010110 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Loose Fit T-shirt Crewneck Black (24010110 - 02)

Ontdek de stijlvolle Loose Fit T-shirt Crewneck Black van Pure Path. Perfect voor de moderne man. Comfortabel, tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Loose Fit T-shirt Crewneck Black van Pure Path

Ben je op zoek naar een veelzijdig en comfortabel T-shirt dat perfect past bij de moderne man van rond de 30 jaar? Dan is de Loose Fit T-shirt Crewneck Black (24010110 - 02) van Pure Path precies wat je nodig hebt. Dit T-shirt combineert stijl en comfort op een manier die naadloos aansluit bij jouw dagelijkse leven.

Stijlvolle Eenvoud in Zwart

De kleur zwart is tijdloos en veelzijdig, en de Loose Fit T-shirt Crewneck Black maakt daar optimaal gebruik van. Het is het perfecte kledingstuk om te combineren met verschillende stijlen en past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual dag hebt of een avond uit gaat, dit T-shirt is jouw go-to keuze.

Comfortabele Pasvorm voor Elke Man

Met maten variërend van XS tot XXL biedt Pure Path een maat die bij elke lichaamsvorm past. De losse pasvorm van dit T-shirt zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en een relaxte uitstraling die aansluit bij de hedendaagse modebewuste man.

Gemaakt voor de Moderne Garderobe

Dit T-shirt is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar het is ook onderdeel van de nieuwe collectie T-shirts & Polo's van Pure Path. Het vertegenwoordigt de nieuwste trends en is een must-have voor iedereen die zijn kledingkast wil updaten met kwalitatieve en trendy items.

Ontworpen voor Duurzaamheid

Pure Path staat bekend om hun inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit zwarte T-shirt is daar geen uitzondering op. Het is gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten zonder in te leveren op stijl of comfort.

Bestel Jouw Pure Path T-shirt Vandaag Nog

Maak je klaar om indruk te maken met de Loose Fit T-shirt Crewneck Black. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Pure Path te bieden heeft. Jouw nieuwe favoriete T-shirt wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose Fit T-shirt Crewneck Black (24010110 - 02)

Loose Fit T-shirt Crewneck Black (24010110 - 02)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen