Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Overshirt WESTERN GREEN (PPVF10001C)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Overshirt WESTERN GREEN (PPVF10001C)

Voeg flair toe aan je look met Profuomo's WESTERN GREEN Overshirt. Perfect voor elke setting, het biedt een top pasvorm en duurzame kwaliteit. Een must-have voor de trendy garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overshirt WESTERN GREEN van Profuomo

Bent u op zoek naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als chic gedragen kan worden? Maak kennis met de Overshirt WESTERN GREEN (PPVF10001C), een onmisbaar item uit de nieuwe collectie van Profuomo. Dit stijlvolle overshirt is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en comfort.

Een Groene Toets in Uw Garderobe

De kleur groen is een trend die niet te missen is in de hedendaagse mode. Het Overshirt WESTERN GREEN voegt een subtiele, maar toch opvallende groene toets toe aan uw garderobe. Perfect te combineren met een breed scala aan kleuren en stijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Het overshirt is beschikbaar in Europese maten van S tot XXL, waardoor er voor elke man een passende maat beschikbaar is. Het is ontworpen om comfortabel te zitten en tegelijkertijd een modieuze uitstraling te bieden. Of u nu een dag op kantoor heeft of een avond uit met vrienden, dit overshirt zorgt ervoor dat u er altijd op uw best uitziet.

De Kwaliteit van Profuomo

Als onderdeel van de categorie lange mouw overhemden en overshirts, staat het Overshirt WESTERN GREEN garant voor de kwaliteit die u van Profuomo kunt verwachten. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking, waardoor elk kledingstuk lang meegaat en zijn vorm behoudt.

Stijlvol en Functioneel

Het Overshirt WESTERN GREEN is niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder functioneel. De lange mouwen bieden bescherming tegen de elementen, terwijl de kwalitatieve stof zorgt voor voldoende ademend vermogen. Dit maakt het overshirt een uitstekende keuze voor de overgangsperiodes waarin het weer onvoorspelbaar kan zijn.

Haal Het Beste in Huis

Als u op zoek bent naar een kledingstuk dat uw stijl naar een hoger niveau tilt, zoek dan niet verder dan de Overshirt WESTERN GREEN van Profuomo. Bestel nu en voeg een stukje exclusiviteit toe aan uw kledingcollectie. Met dit overshirt bent u klaar voor elke gelegenheid en maakt u altijd een onuitwisbare indruk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overshirt WESTERN GREEN (PPVF10001C)

Overshirt WESTERN GREEN (PPVF10001C)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen