Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B)

Ontdek Profuomo's X-Cutaway MID BLUE overhemd: dé mix van stijl & comfort. Perfecte pasvorm voor de moderne man. Topkwaliteit voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B) van Profuomo

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan de Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B). Dit overhemd is de perfecte combinatie van moderne elegantie en tijdloze klasse, speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar.

Perfecte Pasvorm en Kleur

De Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE is verkrijgbaar in een scala aan maten, van boordmaat 38 tot en met 44, waardoor u gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. De rijke blauwe kleur, variërend van helder blauw tot diep navy, geeft een frisse en tegelijkertijd professionele uitstraling die bij elke gelegenheid past.

Ontworpen voor de Moderne Man

Dit overhemd uit de nieuwe collectie van Profuomo is met zorg ontworpen voor de moderne man. Het past perfect binnen de categorie lange mouw overhemden en is een onmisbaar item voor de garderobe van elke man. Of u nu een zakelijke meeting heeft of een avond uit gaat, met dit overhemd straalt u zelfvertrouwen en klasse uit.

Hoogwaardige Kwaliteit van Profuomo

Profuomo staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail. De Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE is hier geen uitzondering op. Het is gemaakt van de beste materialen en met de grootste zorg samengesteld, zodat u verzekerd bent van een overhemd dat niet alleen geweldig zit, maar ook lang meegaat.

SEO en Gebruiksvriendelijkheid

Wij begrijpen het belang van vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarom is onze website geoptimaliseerd voor uw gemak. U kunt eenvoudig navigeren naar de categorie Overhemden om onze volledige collectie te ontdekken. De Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B) is een uitblinker binnen onze nieuwe collectie, en we zijn ervan overtuigd dat het een favoriet zal worden in uw garderobe.

Bestel Nu Uw Profuomo Overhemd

Wacht niet langer en voeg dit prachtige overhemd toe aan uw collectie. Bestel nu de Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B) en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Profuomo. Uw zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B)

Overhemd X-Cutaway sc sf MID BLUE (PPVH10047B)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen