Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE (PPVH10047A)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE (PPVH10047A)

Upgrade je stijl met Profuomo's X-Cutaway Overhemd in blauw. Perfecte pasvorm voor de moderne man, veelzijdig voor elke gelegenheid en gemaakt van topkwaliteit. Jouw nieuwe must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE van Profuomo

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel klasse uitstraalt als comfort biedt? Dan is de Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE van Profuomo precies wat je nodig hebt. Dit stijlvolle stuk uit de nieuwe collectie is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Pasvorm en Uitstraling

De Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE is meer dan zomaar een kledingstuk. Het is een statement van goede smaak. Met een keuze uit boordmaten van 38 tot en met 44, vind je ongetwijfeld de perfecte pasvorm die bij jouw postuur past. De strakke lijnen en de subtiele blauwe kleur maken dit overhemd tot een must-have voor elke garderobe.

Veelzijdigheid en Comfort

Dit overhemd van Profuomo is niet alleen geschikt voor formele gelegenheden, maar ook ideaal voor een casual look. Draag het met een nette broek voor een zakelijke meeting of combineer het met je favoriete jeans voor een ontspannen weekend. De lange mouwen bieden comfort voor alle seizoenen en situaties.

Hoogwaardige Kwaliteit

Profuomo staat bekend om hun aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. De Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE is hierop geen uitzondering. Het overhemd is gemaakt om lang mee te gaan en om keer op keer een indruk achter te laten.

De Kleur Die Bij Jou Past

De kleur blauw is veelzijdig en staat bekend om zijn tijdloze elegantie. Het past bij vrijwel elke huidskleur en is gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu gaat voor een klassieke of een moderne look, dit overhemd tilt je uitstraling naar een hoger niveau.

Bestel Jouw Profuomo Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE toe aan jouw garderobe. Bezoek de categorie Overhemden op onze website en ontdek de volledige nieuwe collectie van Profuomo. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE (PPVH10047A)

Overhemd X-Cutaway sc sf BLUE (PPVH10047A)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen