Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf BEIGE (PPVH10022A)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Overhemd X-Cutaway sc sf BEIGE (PPVH10022A)

Ontdek de tijdloze klasse van Profuomo's Overhemd X-Cutaway. Luxe, stijl en verfijning in één. Perfect voor elke gelegenheid. Upgrade je garderobe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Overhemd X-Cutaway

In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl: Profuomo. Met een rijke geschiedenis die diepgeworteld is in de traditie van vakmanschap, brengt Profuomo de essentie van Italiaanse elegantie naar de moderne man. Het Overhemd X-Cutaway sc sf BEIGE (PPVH10022A) is niet zomaar een kledingstuk; het is een verhaal van passie, precisie en perfectie.

Voel de Luxe, Beleef de Stijl

Stel je voor dat je een overhemd aantrekt dat zo comfortabel voelt dat het bijna een tweede huid wordt. Dat is de ervaring die Profuomo biedt met dit exclusieve overhemd. Gemaakt van 100% linnen, biedt het een ongekend comfort en een ademend vermogen dat je de hele dag fris houdt. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een casual uitje met vrienden, dit overhemd past naadloos bij elke gelegenheid.

Een Statement van Verfijning

De ware schoonheid van het Overhemd X-Cutaway ligt in de details. De subtiele beige tint straalt een natuurlijke elegantie uit die jouw persoonlijkheid versterkt. Het is niet zomaar een kledingstuk, maar een statement van verfijning en goede smaak. Met een breed scala aan boordmaten, van 38 tot 45, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Dit overhemd is een toonbeeld van de toewijding van Profuomo aan kwaliteit en comfort, ontworpen om de drager op zijn best te laten voelen en eruit te laten zien.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Garderobe

Dit overhemd is meer dan alleen een item in je kast; het is een veelzijdige partner die je door alle seizoenen heen begeleidt. Of je nu kiest voor een formele look met een pak of een meer ontspannen stijl met jeans, het Overhemd X-Cutaway biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl te uiten. Ontdek de nieuwe collectie en laat je inspireren door de nieuwste trends in herenmode, van lange mouw overhemden tot exclusieve items van merken zoals Cavallaro Napoli en Profuomo zelf.

Maak deel uit van een Unieke Stijlervaring

Met het Overhemd X-Cutaway sc sf BEIGE (PPVH10022A) van Profuomo kies je niet alleen voor een overhemd, maar voor een levensstijl. Een levensstijl die waardering toont voor kwaliteit, aandacht voor detail en een onberispelijke smaak. Het is tijd om je garderobe naar een hoger niveau te tillen en je te onderscheiden van de massa.

Wacht niet langer om deel uit te maken van deze unieke stijlervaring. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van exclusieve herenmode die wacht om ontdekt te worden. Laat je inspireren, verrijk je garderobe en omarm de kunst van het goed kleden met Profuomo. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd X-Cutaway sc sf BEIGE (PPVH10022A)

Overhemd X-Cutaway sc sf BEIGE (PPVH10022A)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen