Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Korte mouw Polo NAVY (PPVJ10040T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte mouw Polo NAVY (PPVJ10040T)

Stap in de wereld van stijl met de Profuomo Korte Mouw Polo NAVY. Ontdek tijdloze elegantie en modern comfort bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Stijl met de Profuomo Korte Mouw Polo NAVY

Stap binnen in een wereld waar stijl en kwaliteit de boventoon voeren, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt van vakmanschap en aandacht voor detail. Dit is de wereld van Profuomo, een merk dat de essentie van herenmode herdefinieert met zijn onberispelijke collectie. In het hart van deze collectie staat de Korte Mouw Polo NAVY, een kledingstuk dat meer is dan alleen een onderdeel van je garderobe. Het is een uitdrukking van je persoonlijke stijl, een symbool van elegantie en comfort.

De Essentie van Elegante Nonchalance

Deze Profuomo polo is het perfecte voorbeeld van hoe eenvoud kan transformeren in elegantie. Zijn diepe navy kleur ademt een gevoel van rustige zelfverzekerdheid uit, terwijl de zachte stof en de nauwkeurige pasvorm zorgen voor een ongeëvenaard draagcomfort. Het is een kledingstuk dat je moeiteloos meeneemt van een ontspannen weekend tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst, zonder ooit uit de toon te vallen.

De Kracht van Veelzijdigheid

Wat de Profuomo Korte Mouw Polo NAVY zo bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Het past zich naadloos aan elke stijl en elke gelegenheid aan. Combineer het met een jeans voor een casual uitstraling of draag het onder een blazer voor een meer formele look. Deze polo is de definitie van een garderobe-essential, een stuk dat nooit teleurstelt, ongeacht de setting.

De Belofte van Duurzame Kwaliteit

Bij Profuomo staat kwaliteit centraal. Dit merk, met een rijke geschiedenis en een toewijding aan vakmanschap, zorgt ervoor dat elke polo gemaakt is om te duren. De Korte Mouw Polo NAVY is geen uitzondering. Het is vervaardigd met oog voor detail en een onwrikbare focus op duurzaamheid, zodat je verzekerd bent van een kledingstuk dat seizoen na seizoen zijn vorm en kleur behoudt.

Maak Deel Uit van de Profuomo Wereld

De keuze voor een Profuomo polo is meer dan een keuze voor kwaliteit en stijl; het is een keuze om deel uit te maken van een exclusieve wereld. Een wereld waarin elke man de vrijheid heeft om zijn persoonlijke stijl te verkennen en te uiten. De Korte Mouw Polo NAVY is jouw toegangsticket tot deze wereld, een kans om je garderobe te verrijken met een stuk dat tijdloze elegantie en modern comfort belichaamt.

Ontdek Jouw Stijl Vandaag Nog

Waarom wachten om de perfecte aanvulling op je garderobe te vinden? De Profuomo Korte Mouw Polo NAVY is nu beschikbaar op Nieuwnieuw.com Herenmode, jouw bestemming voor de nieuwste herenmode trends en tijdloze klassiekers. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie en vind de stukken die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen. Jouw volgende favoriete kledingstuk wacht op je, klaar om je te vergezellen op elk avontuur dat het leven je brengt. Mis deze kans niet om een ware statement te maken met je stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte mouw Polo NAVY (PPVJ10040T)

Korte mouw Polo NAVY (PPVJ10040T)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen