Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Korte mouw Polo LIGHT BLUE MEL (PPVJ10040P)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte mouw Polo LIGHT BLUE MEL (PPVJ10040P)

Upgrade your wardrobe with the timeless elegance of the Profuomo Short Sleeve Polo. Experience style, comfort, and durability in one. Make a statement today.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Profuomo Korte Mouw Polo

Stap binnen in de wereld van verfijnde elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit met de Profuomo Korte Mouw Polo LIGHT BLUE MEL. Een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt in stijl, maar ook een belichaming is van comfort en duurzaamheid. Deze polo is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke moderne man, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel casual als formele gelegenheden.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

De Profuomo Korte Mouw Polo is vervaardigd uit 100% katoen, een keuze die garant staat voor comfort en ademend vermogen. De zachte, lichtblauwe melange tint straalt een serene en toch levendige uitstraling uit, perfect voor de man die zowel zijn casual als zakelijke kant wil benadrukken. Het is een kledingstuk dat spreekt van zelfverzekerdheid zonder te overheersen, ideaal voor de man die kwaliteit en stijl hoog in het vaandel draagt.

Een Veelzijdige Aanvulling op Elke Garderobe

Deze polo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een veelzijdige partner die zich moeiteloos aanpast aan verschillende gelegenheden. Van een ontspannen dag in de stad tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst, de Profuomo polo zorgt ervoor dat je altijd op je best bent. Verkrijgbaar in maten variërend van S tot XXL, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Ontdek de gehele collectie binnen de categorieën T-shirts & polo's, inclusief de nieuwste aanwinsten van topmerken zoals Cavallaro Napoli en Profuomo zelf.

De Belichaming van Duurzame Elegantie

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, staat de Profuomo Korte Mouw Polo symbool voor een bewuste keuze. Door te kiezen voor kwalitatieve materialen en tijdloos design, investeer je in een kledingstuk dat seizoenen lang meegaat. Het is een weerspiegeling van een stijlvolle, duurzame levenswijze, waarbij elke keuze telt.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Laat de Profuomo Korte Mouw Polo LIGHT BLUE MEL jouw keuze zijn voor een upgrade van je garderobe. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Wacht niet langer en maak vandaag nog jouw stijlstatement. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de veelzijdigheid en elegantie die Profuomo te bieden heeft. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en vind de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

De Profuomo Korte Mouw Polo LIGHT BLUE MEL is meer dan slechts een kledingstuk; het is een uitdrukking van persoonlijke stijl en kwaliteitsbewustzijn. Maak vandaag nog deel uit van de Profuomo-familie en ervaar wat het betekent om te kiezen voor het beste. Jouw garderobe verdient deze upgrade.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte mouw Polo LIGHT BLUE MEL (PPVJ10040P)

Korte mouw Polo LIGHT BLUE MEL (PPVJ10040P)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen