Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Korte mouw polo BEIGE MEL (PPVJ10014B)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte mouw polo BEIGE MEL (PPVJ10014B)

Ontdek de Profuomo Beige Polo met korte mouwen - jouw sleutel tot een moeiteloze stijl! Perfecte pasvorm, tijdloos design en topkwaliteit voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Korte Mouw Polo BEIGE MEL (PPVJ10014B) van Profuomo

Zoek je een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Korte mouw polo BEIGE MEL (PPVJ10014B) van Profuomo precies wat je nodig hebt. Deze polo is een must-have voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en een verzorgde uitstraling.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Deze beige polo is vervaardigd met oog voor detail en ontworpen voor de moderne man. Met maten variërend van S tot XXL vind je gegarandeerd de perfecte pasvorm die aansluit bij jouw lichaam. De Europese maatvoering zorgt ervoor dat de polo niet te strak en niet te los zit, maar precies goed voor een optimale bewegingsvrijheid.

Een Tijdloze Klassieker in Jouw Kledingkast

De Korte mouw polo BEIGE MEL is meer dan alleen een basic item. Het is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. De neutrale beige kleur maakt het eenvoudig te combineren met verschillende kledingstijlen en kleuren. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of een meer geklede outfit met chino's, deze polo is de ideale keuze.

Ontdek de Nieuwe Collectie van Profuomo

Als onderdeel van de nieuwe collectie T-shirts & polo's van Profuomo, staat deze polo garant voor de laatste trends en hoogwaardige materialen. Profuomo staat bekend om zijn verfijnde kledingstukken die elke man een stijlvolle uitstraling geven.

Bestel Jouw Profuomo Polo Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige Korte mouw polo BEIGE MEL (PPVJ10014B) toe aan je garderobe. Bestel hem eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Profuomo te bieden heeft. Bekijk ook de rest van onze T-shirts & polo's collectie voor meer inspiratie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte mouw polo BEIGE MEL (PPVJ10014B)

Korte mouw polo BEIGE MEL (PPVJ10014B)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen