Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Profuomo Korte mouw polo ACID DYE TAUPE (PPVJ10048B)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte mouw polo ACID DYE TAUPE (PPVJ10048B)

Ontdek de tijdloze klasse van Profuomo's Korte Mouw Polo ACID DYE TAUPE. Stijl, comfort en kwaliteit verenigd in één item. Upgrade je garderobe nu! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Profuomo Korte Mouw Polo ACID DYE TAUPE

In de wereld van herenmode is er een constante zoektocht naar dat ene kledingstuk dat stijl en comfort naadloos combineert. Een item dat zich moeiteloos aanpast aan verschillende gelegenheden zonder in te boeten aan karakter. De Korte Mouw Polo ACID DYE TAUPE van Profuomo belichaamt deze zeldzame combinatie en nodigt uit tot een verkenning van zijn unieke charme.

Een Stijlvolle Uitdrukking van Persoonlijkheid

Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een canvas waarop de moderne man zijn persoonlijkheid en stijl kan projecteren. De subtiele taupekleur, verrijkt met een unieke acid dye afwerking, geeft een ongeëvenaarde diepte aan de stof. Dit is een polo die spreekt van verfijning en een oog voor detail, ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Comfort Ontmoet Kwaliteit

Gemaakt van 100% katoen, biedt deze polo van Profuomo een ongekend comfort. Het ademende materiaal zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid, ideaal voor de warmere dagen of een actieve levensstijl. De zorgvuldige vervaardiging staat garant voor een duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat, waardoor deze polo een waardevolle toevoeging is aan elke garderobe.

Veelzijdigheid in Dragen

Of het nu een casual ontmoeting met vrienden betreft, een dag op kantoor, of een formele gelegenheid; de Korte Mouw Polo ACID DYE TAUPE past zich moeiteloos aan. Gecombineerd met een jeans voor een relaxte look of onder een blazer voor een meer geklede uitstraling, deze polo is de definitie van veelzijdigheid. Het is een testament aan de visie van Profuomo op herenmode: kleding die de drager niet beperkt, maar juist mogelijkheden biedt.

Ontdek de Collectie

Deze polo is slechts een voorbeeld van de rijke collectie die Profuomo te bieden heeft. Elk stuk is een belofte van kwaliteit, stijl en comfort. Van T-shirts & polo's tot de nieuwste collecties, Profuomo staat synoniem voor de moderne man die zijn garderobe met zorg samenstelt.

Laat de Korte Mouw Polo ACID DYE TAUPE van Profuomo een verlengstuk zijn van jouw persoonlijke stijl. Verken de mogelijkheden, ervaar de kwaliteit en laat je inspireren door de veelzijdigheid. Jouw zoektocht naar het perfecte kledingstuk eindigt hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode, waar elke collectie een nieuw verhaal vertelt.

Wacht niet langer en voeg deze unieke polo toe aan jouw garderobe. Ontdek de volledige collectie en laat je meenemen op een reis door de wereld van topkwaliteit herenmode. Profuomo wacht op je, klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte mouw polo ACID DYE TAUPE (PPVJ10048B)

Korte mouw polo ACID DYE TAUPE (PPVJ10048B)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen