Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Profuomo Korte mouw polo ACID DYE DARK BLUE (PPVJ10048A)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte mouw polo ACID DYE DARK BLUE (PPVJ10048A)

Ontdek de tijdloze klasse van de Profuomo Korte Mouw Polo. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en maak vandaag nog jouw stijl statement. Waar wacht je nog op? Ontdek het nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Profuomo Korte Mouw Polo

In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor zowel tijdloze elegantie als hedendaagse flair: Profuomo. Met een rijke geschiedenis die vakmanschap en kwaliteit uitstraalt, biedt Profuomo de moderne man een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt maar ook een verhaal vertelt. De Korte Mouw Polo ACID DYE DARK BLUE is hier het perfecte voorbeeld van. Dit stuk is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een wereld waarin stijl en comfort naadloos samenvloeien.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Elke vezel van de Profuomo korte mouw polo ademt kwaliteit. Vervaardigd uit 100% katoen, biedt het een ongeëvenaard comfort en een duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat. De diepe, rijke navy kleur geeft een krachtige maar subtiele boodschap af van verfijning en veelzijdigheid. Of je nu een casual dag op het werk hebt of een ontspannen weekend met vrienden, deze polo past bij elke gelegenheid.

Een Symbool van Moderne Elegantie

De Korte Mouw Polo ACID DYE DARK BLUE is niet zomaar een kledingstuk. Het is een uitdrukking van een levensstijl, een keuze voor de man die waarde hecht aan details en die begrijpt dat ware elegantie in eenvoud ligt. Gecombineerd met de juiste accessoires en een zelfverzekerde houding, verheft deze polo je alledaagse look naar een niveau van ongekende klasse.

Een Collectie Die Spreekt tot de Verbeelding

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode vinden we dat elke man toegang moet hebben tot kleding die niet alleen zijn uiterlijk verfraait maar ook zijn innerlijke wereld verrijkt. De Profuomo korte mouw polo's zijn een testament van onze toewijding aan deze visie. Beschikbaar in maten variërend van S tot XXL, is er voor elke man een perfecte pasvorm. De collectie biedt een spectrum aan mogelijkheden om je persoonlijke stijl te ontdekken en te definiëren.

Waarom Kiezen voor Profuomo?

De keuze voor een Profuomo kledingstuk is een keuze voor erfgoed, kwaliteit en innovatie. Elk stuk uit onze collectie is het resultaat van generaties vakmanschap, gemoderniseerd door hedendaagse technieken en inzichten. De Korte Mouw Polo ACID DYE DARK BLUE is hier een schitterend voorbeeld van. Het is niet alleen een kledingstuk, maar een stukje cultuur, een verhaal dat wacht om door jou verteld te worden.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijl Statement

De tijd is gekomen om je garderobe te verrijken met kleding die spreekt tot de ziel, die comfort en stijl naadloos verenigt. De Profuomo Korte Mouw Polo ACID DYE DARK BLUE is meer dan een aanwinst; het is een investering in jezelf. Ontdek vandaag nog de volledige collectie op Nieuwnieuw.com en ervaar de transformatie die kwaliteitskleding teweeg kan brengen in je persoonlijke en professionele leven.

Wacht niet langer. Verrijk je leven met de elegantie en het comfort van Profuomo. Jouw nieuwe stijl begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte mouw polo ACID DYE DARK BLUE (PPVJ10048A)

Korte mouw polo ACID DYE DARK BLUE (PPVJ10048A)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen