Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Profuomo Korte broek SAND (PPVQ10028A)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Korte broek SAND (PPVQ10028A)

Beleef de zomer als nooit tevoren met de korte broek SAND van Profuomo. Voel de vrijheid en stijl die spreekt. Ontdek de wereld van Profuomo en word onderdeel van iets groots. De tijd is nu!

Lees de volledige productomschrijving

Beleef de Zomer als Nooit Tevoren met de Korte Broek SAND van Profuomo

De zomer is het seizoen van vrijheid, avontuur en de kans om je ware stijl te laten schitteren. In deze tijd van het jaar wordt de korte broek SAND van Profuomo meer dan slechts een kledingstuk; het wordt een symbool van jouw persoonlijke reis. Met zijn tijdloze elegantie en ongeëvenaarde comfort, belichaamt deze korte broek alles wat een man nodig heeft om zichzelf te zijn, ongeacht waar de zomer hem brengt.

Voel de Vrijheid, Elke Dag

Stel je een kledingstuk voor dat niet alleen je uiterlijk transformeert, maar ook hoe je je voelt. De korte broek SAND van Profuomo is ontworpen met het oog op vrijheid en flexibiliteit, waardoor je elke dag het ultieme zomergevoel ervaart. Of je nu langs de kustlijn wandelt of geniet van een avondje uit met vrienden, deze korte broek biedt je de vrijheid om volop van het leven te genieten.

Een Stijl die Spreekt

In de wereld van herenmode is het vinden van de perfecte balans tussen comfort en stijl een kunst. De korte broek SAND van Profuomo is het meesterwerk dat deze balans belichaamt. De subtiele beige kleur en de zorgvuldig geselecteerde stoffen maken van deze korte broek een veelzijdig stuk dat bij elke gelegenheid past. Van casual bijeenkomsten tot formele evenementen, je zult altijd een statement maken.

Ontdek de Wereld van Profuomo

Binnen de exclusieve collectie Broeken & Jeans van Profuomo, staat de korte broek SAND symbool voor de toewijding van het merk aan kwaliteit en stijl. Profuomo, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, biedt mannen de kans om hun persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen. Elke korte broek is een belofte van kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Wordt Onderdeel van Iets Groots

Door te kiezen voor de korte broek SAND van Profuomo, kies je niet alleen voor een kledingstuk. Je kiest voor een levensstijl die de waarden van kwaliteit, comfort en stijl hoog in het vaandel draagt. Sluit je aan bij de gemeenschap van mannen die begrijpen dat ware elegantie in de details zit. Laat Profuomo je gids zijn in de wereld van herenmode, waar elke keuze een weerspiegeling is van je persoonlijkheid en levensvisie.

De Tijd is Nu

Wacht niet langer om je zomergarderobe te verrijken met de korte broek SAND van Profuomo. Dit is het moment om te investeren in jezelf en in kleding die niet alleen vandaag de dag, maar ook in de toekomst, je trouwe metgezel zal zijn. Laat deze kans niet glippen en stap vandaag nog binnen in de wereld van Profuomo, waar elke dag een nieuwe mogelijkheid is om jezelf te uiten.

Verken de volledige collectie en vind de perfecte aanvulling op jouw zomer. Met Profuomo aan je zijde is elke dag een avontuur, en elke outfit een statement. De zomer wacht op je, en met de korte broek SAND van Profuomo ben je er klaar voor.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte broek SAND (PPVQ10028A)

Korte broek SAND (PPVQ10028A)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen