Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Winterjas Short Fit Padded Dark Red (21630702SN - 062)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

109,95 € 32,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Winterjas Short Fit Padded Dark Red (21630702SN - 062)

Ga voor stijl & warmte met No Excess' Winterjas Short Fit in opvallend donkerrood. Perfecte pasvorm, comfortabel en veelzijdig. Scoor nu jouw maat!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Winterjas Short Fit Padded Dark Red van No Excess

Zoek je een jas die stijl en comfort perfect combineert? Dan is de Winterjas Short Fit Padded Dark Red van No Excess precies wat je nodig hebt. Deze jas is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan een trendy look zonder in te leveren op warmte tijdens de koudere dagen.

Perfecte Pasvorm en Stijl

De Winterjas Short Fit Padded Dark Red (21630702SN - 062) is een must-have in de garderobe van elke man. Met zijn strakke lijnen en korte pasvorm is deze jas niet alleen praktisch, maar ook bijzonder stijlvol. De opvallende donkerrode kleur geeft je outfit een unieke touch, waarmee je zeker opvalt in de grijze wintermaanden.

Comfort en Warmte

Niet alleen de look is belangrijk, comfort is minstens zo essentieel. De jas is gevoerd met hoogwaardige materialen die je warm houden, zonder dat je eruitziet als een Michelinmannetje. De maten variëren van M tot XXL, waardoor er voor iedereen een perfecte fit is. Kies jouw Europese maat en ervaar de ideale combinatie van bewegingsvrijheid en isolatie.

Ontworpen voor de Moderne Man

Deze jas past perfect in de Jassen categorie van No Excess. Het is een ideale tussenjas, maar ook als winterjas houdt hij je warm. De nieuwe collectie van No Excess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze jas is daar geen uitzondering op. Of je nu op zoek bent naar iets voor de nieuwe collectie, donsjassen, of gewoon een goede winterjas, met No Excess zit je altijd goed.

Kleur en Maten

De kleur rood is niet alleen opvallend, maar ook veelzijdig. Het laat zich makkelijk combineren met verschillende stijlen en kleuren. Of je nu gaat voor een casual look met jeans en sneakers of een meer geklede outfit, deze jas voegt altijd iets extra's toe. Beschikbaar in maten L, M, XL, en XXL, vind je altijd de maat die jou als gegoten zit.

Bestel Nu

Ben je klaar om je wintergarderobe naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en bestel de Winterjas Short Fit Padded Dark Red van No Excess vandaag nog. Met deze jas ben je niet alleen verzekerd van warmte en comfort, maar ook van een stijlvolle uitstraling die bij elke gelegenheid past.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winterjas Short Fit Padded Dark Red (21630702SN - 062)

Winterjas Short Fit Padded Dark Red (21630702SN - 062)

109,95 € 32,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen