Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078)

Ontdek de trendy No Excess Sweater met rits en tweekleurige melange. Perfecte pasvorm voor elke man, ideaal voor zowel relaxte als zakelijke dagen. Scoor nu jouw stijlupgrade!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078) van No Excess

Bent u op zoek naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel comfort als stijl biedt? De Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078) van No Excess is de perfecte toevoeging aan de garderobe van de moderne man. Deze sweater is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en een verzorgde uitstraling.

Perfecte Combinatie van Comfort en Stijl

Met zijn stijlvolle navy kleur en de subtiele melange textuur is deze sweater een echte blikvanger. Het volledige ritsontwerp maakt het een praktisch item dat gemakkelijk aan en uit te trekken is, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele pasvorm. Of u nu een ontspannen weekend voor de boeg heeft of een casual vrijdag op kantoor, met deze sweater slaat u de plank nooit mis.

Ontworpen voor de Moderne Man

De Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange is verkrijgbaar in Europese maten variërend van S tot 3XL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. Gemaakt met oog voor detail, is deze sweater niet alleen comfortabel maar ook duurzaam, zodat u lang van uw aankoop kunt genieten.

Ontdek de Nieuwe Collectie van No Excess

Als onderdeel van de nieuwe collectie van No Excess, staat deze sweater symbool voor de laatste trends in herenmode. Bezoek de categorie Truien & vesten om meer te ontdekken van wat No Excess te bieden heeft. U vindt er een breed assortiment aan kledingstukken die perfect passen bij de stijlvolle man van vandaag.

Bestel Nu Uw No Excess Sweater

Wacht niet langer en verrijk uw garderobe met de Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078). Bestel nu en ervaar de perfecte mix van functionaliteit en stijl die No Excess biedt. Met een paar klikken is deze must-have sweater van u.

Uw Stijl, Onze Passie

Bij Nieuw Nieuw zijn we gepassioneerd over het aanbieden van de beste kleding voor de moderne man. We begrijpen dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier om uw persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Ontdek onze volledige collectie en vind de perfecte items die bij uw levensstijl passen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078)

Sweater Full Zipper 2 Coloured Melange (23100106SN-078)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen