Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt Stripes With Linen (23450216-019)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Stripes With Linen (23450216-019)

Stijl ontmoet comfort met de No Excess Shirt Stripes With Linen. Perfecte pasvorm van S tot 3XL, ademend linnen, trendy groen. Ideaal voor elke look!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Shirt Stripes With Linen (23450216-019) van No Excess

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Shirt Stripes With Linen (23450216-019) van No Excess precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is een onmisbare aanvulling op de garderobe van de moderne man en perfect voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Shirt Stripes With Linen is ontworpen met het oog op comfort en stijl. Verkrijgbaar in Europese maten S tot 3XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt. De combinatie van linnen en zachte stoffen zorgt ervoor dat het overhemd ademend is en comfortabel zit, de hele dag door.

Een Groene Keuze

In een frisse groene kleur is dit overhemd een opvallende toevoeging aan je kledingkast. Groen is veelzijdig en makkelijk te combineren, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Ontworpen voor de Moderne Man

De Shirt Stripes With Linen is onderdeel van de nieuwe collectie van No Excess. Met een focus op moderne trends en kwaliteit, biedt No Excess kleding die zowel trendy als tijdloos is. Dit overhemd met lange mouwen is daar geen uitzondering op.

Veelzijdig en Trendy

Of je nu gaat voor een casual look met jeans of een meer geklede stijl met een nette broek, de Shirt Stripes With Linen past zich moeiteloos aan. De subtiele strepen en de natuurlijke uitstraling van het linnen geven het overhemd een trendy touch.

Ontdek de Collectie

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek de volledige collectie van No Excess overhemden en vind het perfecte overhemd voor elke gelegenheid. Met een breed assortiment aan maten en stijlen is er voor ieder wat wils.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg de Shirt Stripes With Linen toe aan je garderobe. Bestel nu en stap stijlvol de deur uit met No Excess.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Stripes With Linen (23450216-019)

Shirt Stripes With Linen (23450216-019)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen